Z
zZagubiona
Gość
powiem ci ze mi tez bardzo szybko ucieka czas az w szoku jestem jak szybko dopiero co lezalam w szpitalu zaryczana ze na cc mnie zabieraja a tu moje dziecko zaczyna podciagac sie do siadania haha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
brzuch boli jak na nia a jej brak 

:-):-):-):-):-) wszystko załatwiłam ........ tylko jeszcze w weekend do pracodawcy ostatni dokument, we wtorek do lekarza i złoże to wszystko na becikowe rodzinne i ten dodatek.......

oby tylko dostać to rodzinne i ten dodatkowy tysiak... bo rodzinne co miesiac sie jak najbardziej przyda nawet na pamperaki !!!!!!!! 

świetny, ja lubię takie nowoczesne domki 

i w ogóle nowoczesne aranżacje wnętrz 

m Ci nie kupił tego testu?????????????? Moze lepiej zrób ........ja bym chyba nie umiała tak żyć w niepewności, choć jak Jaś miał jakoś pól roku to spóżniał mi sie @ 3 tygodnie i testu nie zrobiłam bo sie bałam ze bedą II krechy ........
nie wiem czy to była ciąza czy nie ....... patrząc wstecz na moje problemy z utrzymaniem ciązy po Jasiu bardzo możliwe ze jednak to była ciąza ale sie nie utrzymała.....ale teraz mozna gdybać.................. hmmmmmmm to co jaj mam Ci życzyć @ czy bobasa ?????????????????????? 

hehhe 

:-):-) aaaaaaaa fotki braciszków razem na grupie 

ale ja tez słyszałam ze żadnymi maściami rozgrzewającymi czy aromatolem sie nie powinno smarować ......
wiec tego nie robiłam ............ wapno piłam... mleko z miodem i masłem..... na gardło tantum verde czy jakoś tak....... i jakoś mijało

ojejuś ........... 
ale mi to zleciało :-):-):-):-):-):-):-) miesiac temu o tej godzinie "fruwałam| ze szczęscia .......a teraz "fruwam" jeszcze wyżej :-):-):-) 

masakra ........ale na razie czekamy.......
STARACZKI 
Ciężaróweczki 

[/TD]

no ale jednak lepiej jakby sie nie przytrafiło .............. na razie 

:-)