• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

biapl torbe pakuj niech sobie czeka w kąciki bo różnie bywa ale jednak mam nadzieje ze mały przyjdzie na świat w bezpiecznym juz terminie :)

zagubiona nie no.,ja tyle nie dam w życiu za karuzelkę :-p bo by mi żyłka pękła .........!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ta karuzelka i tak bedzie kupiona po chrzcinach jak dostanie pieniązki .... ale max 100zł tylko na to poświęce ... bo musze mu kupić pare innych rzeczy np materacyk do łożeczka ....
hehe gratuluję :-p:-p:-p czyli jajca m są oszczędzone hehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a gdzie reszta ????????????????????? hop , hop !!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak mnie nie było to tu zamieszanie jak nie wiem a jak jestem to cisza ..............:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Dzień Dobry Dziewczynki :-) Ja dziś wróciłam ze Świnoujścia... Ach pięknie było, woda cudowna i pogoda też dopisała :-D Mam pytanko, mierzyłam dziś temperaturę i wyszło mi 37,1 stopnia... @ za tydzień... a z ukochanym się troszku staraliśmy nad morzem :zawstydzona/y: do kiedy się utrzymuje temperatura? I kiedy można stwierdzić na podstawie temperatury ciążę? Pozdrawiam :-)

Hej hej !!! Zagubiona to wez mala do nosidelka jak masz ;)losiczko za ok. 6 tygodni moge Ci chetnie mojego awatarka oddac ;)ilonko ja nie moge sobie karuzelki zadnej kupic, bo nie mamy miejsca absolutnie w naszym mieszkanku malutkim :(milego dnia :)

losiczka dorywcza.......dziś konczy, szef dzwonił zeby na wawe w następnym tyg, przyjechał ale niech sie cmoknie konował jeden jak on nie płaci mu w ogóle....... co tydzien pierdzieli ze da mu kasę ale ani sladu.......ciekawe jak bedzie jutro.......czy znów bedzie wymyslać :angry::angry::angry: jak bedzie to ja juz chyba zabiorę głos .........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: U nas ciepłe i słonce świeci wiec zaraz idę z dzieciakami na plac zabaw...... bo szkoda siedziec w domu ...........

sylwia fajne karuzelki ale ja bym wolała aby te zabaweczki były pluszowe......a mianowicie chodzi mi o taką.....
KARUZELA Z PROJEKTOREM I POZYTYWKĄ Wys. KURIER (2589988886) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

biapl ale mi chodzi o taką do łóżeczka karuzelkę :-p

Aha:)konowal ze mnie,a na taka to znajde miejsce...kiedys widzialam tutaj w takim sklepie z Kubusiem Puchatkiem,chyba to z Fisher Price bylo, jak sie nie myle...zobacz w necie ;)Twoj Pawelek coraz to slodszy :*

hej jestem i ja!

dzisiaj od rana zabiegany dzień maga. teraz siedze w domu. przed chwila kurier przywiózł mi wózek jupi. czekam aż mąż wróći z pracy i rozpakuje bo sama nie daje rady. troche to waży a upchane do 2 kartonów

laluś.
temperatura wyższa utrzymuje sie w 2 fazie cyklu po owulacji i spada kilka dni przed @ albo w dniu @. tak więc 14 i więcej wyższych temperatur dopiero można podejrzewać ciążę

ilonka fajne te karuzelki. ja o tym nie myslałam jeszcze. niby bratowa mówiła że na chrzciny kupią więc zobaczymy.

rozia
gratki auta. my chyba też będziemy musieli pomysleć o jakimś nowszym

biapl no ja też marzę aby jeszcze te 4-5 tyg poczekać. chciałabym urodzić jednak w październiku. może być nawet 1 ale pażdziernik. no ale chcieć mogę. zobaczymy co będzie. ja już torbę mam spakowaną więc też sie bierz za to. muszę jeszcze kilka rzeczy dołożyć ale najważniejsze jest

reklama
Hallo Kochane!
Ilonka właśnie też rozglądam się za karuzelką:-) Ale myślę, że takie z nakręcaną pozytywką to lipa, nie można przyciszyć, a nie które sa naprawdę głośne, a po drugie najważniejsze, szybko się kończą, i jak maluch jest w trakcie zasypiania, to się go obudzi nakręcając znowu. Trzeba zwrócić też uwagę jak się mocują, bo nie które można tylko między szczebelki.
Biapl ta karuzelka z Kubusiami to podobno lipa jest, czytałam, że strasznie nie stabilna, i ciężka do zamocowania. A nie wiesz Kochana jak to tu jest, czy na CC M też może iść, czy czeka na korytarzu?
Zagubiona Śliczna Córeczka! No po prostu Miodzio!!!!
Agnes to czekamy na zdjęcia bryki!
My noc tragiczna, Malutka trenowała boks na mamusi, zakończony mega czkawką o 2 w nocy! M obudził mnie o 5:30, bo szedł wcześniej do pracy, i już nie mogłam zasnąć, później o 7 psisko sąsiadów ujadało (Bożesz, jakie te małe rasowe psy są głupie, jak mają głupich właścicieli, on ujada, a ona do niego "Toby, baby") i majstry przyjechali na remont u góry, który już trwa dwa miesiące, bo oni przyjeżdżają o 7, nawalą na wiercą i o 8 jadą!
No to sobie ciążowo-hormonalnie pomarudziłam!
Dla wszystkich potrzebujących donoszone~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry