• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka, witam sie jako nowa staraczka ;) mam nadzieje, ze i tym razem szybko pojdzie.
Axarai, wspolczuje nocki. moja tez nie byla ciekawa, bo moja dwuletnia Sara gorączkowala, okazalo sie ze ma zapalenie gardła :/
pozdrawiam i milego dnia

reklama
agnes mnie jak wózio doszedł to sama go musiałam rozłożyć poskładać itd,. bo bym nie wytrzymała póki m by nie przyjechał hehe, takze czekamy na fotki bryki Olusia :-)
axarai no własnie lukałam te karuzelki i niektóre na rzepy jakieś do szczebelek a niektóre tak jakby przykręcane !!!!!!!!!!!!!!! cholera czyli nie mam dużego wyboru bo mam kojec :baffled::baffled::baffled: cholera jasna .............. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( a takiej zwykłej nie chce bardzo tzn takiej o której TY piszesz........moze używaną kupię , zawsze to takiej niz nowa za 150zł :baffled::baffled::baffled::baffled:
oj biedna , to nocka nieciekawa :confused::confused::confused:
martuśka witam i życzę powodzenia ...........:tak::tak::tak::tak: napisz coś wiecej o sobie bo my tu musimy o sobie wiedzieć wszystko i jeszcze wiecej :-D:-D

Ciekawe o której ma Lori wizytę ........... :confused::confused:
Aniu jak sie czujesz???????????????????????
Piąteczka ???????????????????????

NO i reszta gdzie sie pogubiła ???????????????????????:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

własnie dostałam pismo z ZUS ze dostanę o 300zł mniejszą wypłatę a raczej macierzyński w tym miesiacu :wściekła/y: noż kur............:wściekła/y::angry:

Dzień dobry dziewczynki :-)

Co tam u Was słychać w ten piękny, aczkolwiek trochę pochmurny (przynajmniej u mnie) dzień ?? :-)

Ilonko widzisz jak wszystko sprawnie ładnie poszło ?? :-):-):-) Super :-):-):-)

Axa nie dadzą się kobiecie w ciąży wyspać, łajdaki :-);-):-)

witaj Martuśka :-) Tak jak axa napisała, napisz coś o sobie :-):-):-)

Idę do sklepu i takie tam, także do później :-)

ilonka dlaczego ????

Witam

Martuśka
powodzenia:)

Ilonka
a czemu dostaniesz mniej kasy??? A co do karuzeli to te na baterie fajne ale zapas baterii trzeba mieć niezły bo idą jak woda. Na czerwcówkach co niektóre dziewczyny wymieniają na te nakręcane. A my pozytywkę mamy w maskotce i gra super nie za głośno kołysankę " z popielnika na wojtusia" a do łóżeczka mamy łuk który mogę zamocować albo do łóżeczka albo do leżaczka,do wózka gdzie tylko chce i co dla mnie najważniejsze to sobie dosięga do zabaweczek i się bawi:) a na karuzelę tylko by patrzył na razie.

Axari
mała Cię przyzwyczaja? hihi

piąteczko jak coś to wal na grupie o co kaman !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My juz mu łomot damy..........:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Rozia bo zwolnienie miałam do 6 sierpnia a urodziłam 7 dni wcześniej :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ehhhhhhh................ :-(:-(:-(:-( wkurw straszny......... bo moja pensja idzie w całości na kredyt a tu taka "niespodzianka" :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Viola też mam taki pałąk na łożeczko ale ON sie bardziej teraz nim interesuje jak mu sie te zabaweczki ruszają wiec musiałabym siedzieć i ciągle ruszać ......:baffled:

reklama
Lori ma wizytę o 17 :-)

Martuska witaj :-) mam nadzieje ze jestes tak zakręcona jak my :-D

Ilonko nic tylko brać :-( dołożyc to im ciężko :-(

Axa ale Ty masz fajnie zegar tyka ........ do utulenia córeczki :-):-):-)

Piąteczko skopac dupke komuś ??? :-D:-D:-D

A ja se plana zrobiłam na jutrzejszy wieczór ale to sie chyba skonczy dzisiejszym serduchem :-):-):-). Od wczoraj tak mnie brzuchol boli że normalnie aż nienormalnie :-):-):-). Nie ma co ryzykować najwyżej poprawię w niedziele :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry