• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

projektor fajna sprawa mala ma w bujaczku i uwielbia go ja mam karuzele ktora wlancza sie na glosniejszy dziwiek czyli jak dziecko buczy czy placze to sama sie zalancza i cisza jest ale niestety troche kosztuje ja za moja na allegro dalam prawie 200zl

no i obudzila sie mloda hehe DSCN5273.jpgi mowi wszystkim dzien dobry

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Kolezanki z ranca!moj maz tez. wyprawiony do pracy,a ja se jeszcze troche pognije...oj mam dzis duzo roboty...prania do ciorta jest...no i w kuchni musze w koncu posprzatac na dobre...musze sie jakos zmobilizowac niestety...zagubiona ja bym na Twoim miejscu zrobila ten test ;)moja dobra przyjaciolka byla w podobnej sytuacji...no i byla dopiero 8 tygodni po porodzie...trzymam kciuki za @...lori &&&&&&& za wizyte :* ilonko wielkie dzieki Kochana za kolejny wpis do tabelki :):):)ale piekna ta nasza tabelka,zadne inne forum takiej fajnej i cudnej nie ma,no i teraz to wszystkie w odpowiedniej kolejce do porodu ;)ja stoje juz na 6.miejscu,az mi sie wierzyc nie chce ;)a jak milena,polisia,karola i axa sie rozpakuja,to jeszcze tylko agnes i ja ;)czas leci nieublagalnie...ale to i dobrze ;)wczoraj zrobilam ostatnie zakupy dla Dzidzi i mnie do kliniki,jeszcze tylko mi nozyczki dla bobasa brakuja i pod koniec wrzesnia wozek odbieramy :)Dziewczyny kiedy torbe mam pakowac i kiedy mam te wszystkie smoki i butelki wygotowywac?aha!bylam dzis krotko na pazdziernikowkach no i jedna sie. juz rozpakowala w 35 tc :)bylam w szoku!!! Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego Piatku :*

biapl torbe mozesz spakowac juz teraz bo to niegdy nie wiadomo, Ja tez w 35 sie rozpakowalam :-)co do wyparzania to ja wyparzalam jak juz urodzilam

Aha zapomnialam!!!ilonko gratulacje z okazji miesiaca Pawelka,oczywiscie calusy od Cioci :*no i trzymam kciukaski za chrzestna&&&&&&&...kurcze jakbyscie blizej mnie byli to bylby git ;)ja bym takiemu slodziakowi nie umiala odmowic...my bierzemy raczej moja najlepsza przyjaciolke,a za chrzestnego to taczej mojego mlodszego brata,ktory mieszka w Posce,siostry nie chce brac,bo wiem,ze by sie za bardzo przejmowala rola,a sama ma problemy wyvhowawcze i finansowe ze swoja juz 6 - letnia coreczka no i tez w Polsce zyje,a jej dziecko to moja chrzesnica i ona ja samotnie wychowuje :(

Sorki za post pod postem,ale skleroza nie boli:wczoraj ktoras pytala o chusteczki nawilzajace huggies pure,a wiec moim zdaniem sa to najlepsze ze wszystkich,ktore na sobie wyprobowalam,bo sama uzywam zawsze do przeroznych celow higienicznych;)penaten i pampers nie dosiegaja im moim zdaniemdo stop,dlatego dla Dzidzi bede te wlasnie stosowac :)a pieluchy na poczatek to mam paczke pampers new baby i wczoraj w internecie zamowilam jeszcze paczke huggies newborn,bo tu nigdzie ich nie ma w zadnym sklepie,tylko internet niestety,a polecila mi kolezanka na pierwszy tydzien,poniewaz one maja z prhodu pieluszki cos jakby taki maly bandazyk,gazik przymocowany na kazdej pojedynczej pieluszce,takze nawet opatrunku nie trzeba robic na pepuszek i to fajna sprawa sprawdzona :)

Dzieńdoberek :-):-):-)

U mnie szaro buro i ponuro :-( w domu normalnie ciemno taka pogoda.

Zagubiona gratuluje @ he he .Córcia słodziutka i pannica rośnie a swoimi oczkami nie jednemu zawróci w głowie :-):-):-)

Ilonko synus juz ma miesiąc :-) jejku jak ten czas leci:-) .Widze że u Ciebie wszystko ok. Meżus ma stała prace??? Czy dorywczą???

Biapl jak ja bym chciała mieć Twój awatarek w domu :-):-):-)

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry