• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki muszę się Wam pochwalić,że właśnie auto kupiliśmy !!!!! :-):-):-) Jestem prze szczęśliwa, bo ponad miesiąc je kupowaliśmy od tego sprzedawcy i w końcu się udało :-):-):-)

Jupi :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Rozia- no to gratki :) miesiąc czemu tak długo???
Ania oj bidulko- dużo zdrówka.
Ilona- i jak się sprawa ma z tą Chrzestną ? a z męża strony nie macie kogoś???
zZagubiona ja choruję na coś znacznie mniejszego o wyglądzie ala dworek :) a gra chociaż ta babcia w tego totka hehehheeh

edit. &&&&&&&&&&& zaciskam mocno będzie dobrze i dawaj wieści od razu :)

Ostatnia edycja:
dziama nieprzerwanie od pierwszego dnia jego istnienia haha smieje sie ze gdyby kazde pieniadze ktore na niego daje ( a to nie male sumy ) to uzbierala by juz kilka ladnych milionow ;p

Dzięki dziewczynki :-):-):-)

Cieszę się jak małe dziecko :-):-):-)

dziama długa historia, ale auto od znajomego dlatego czekaliśmy ...

Lori trzymam kciuki :-):-):-) A o której masz wizytę??

Zagubiona grosik do grosika i się wybudujecie ;-) Fajnie, bo duży jest, choć ja bardziej tradycyjne kształty wole, ale to ja taka staromodna jestem :-):-):-)

ja wam powiem ze na domy ala dworki chorowalam bardzo zanim mojego poznalam, on jako elektry specjalizuje sie w inteligetnych domach pokazywal zdjecia domow jakie robil i tak sie zafisiowalam w tym ze nie wyobrazam sobie innego domu. Mojej mamie ten dom sie nie podoba stwierdzila ze kanciak jakis haha

lori&&&

Aniu zdrówka życzę :) vik możesz stosować do piersi nie niżej:)
Rózia gratuluję zakupu:)
Lori &&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystko będzie dobrze:)
Zagubiona my we wrześniu idziemy na parapetówkę do kuzynki i oni też taki nowoczesny dom budowali. Dokładnie taki http://www.tooba.pl/projekt-domu-Zx14/a,s_pd,idp,13962.html
Tylko trochę przerobiony bo ogrzewany bateriami słonecznymi.
Rodzice męża kuzynki(właściciele kilku zabytkowych kamienic prawie się pokłócili z nimi jak zobaczyli projekt hihi a to oni głównymi sponsorami byli:)

Ostatnia edycja:
hehe my tez chcemy solary zielony dach i mala elektrownie wiatrowa taki wiatraczek ;p
domek fajny ale ja wole bardziej fikusne ten dla mnie za prosty ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry