• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

rozia ja je urzywam i nie sa zle jedynie co to wkurza mnie jak mam je wyjmowac bo albo nie moge ich zlapac albo kilka na raz wylazi tak wiec ja moge ci powiedziec ze warto a tak po za tym proponuje bys kupila te i z innych firm chusteczki ida bardzoooo szybko tak wiec nie boj sie nie zmarnuja sie a i sama zdecydujesz ktore najbardziej ci odpowiadaja ( ps zmywam nimi nawet makijaz :-D)

reklama
Ilonko nie ważnie,że Ty w innym etapie, ale wiedzę masz z każdego etapu, więc się nią dziel, a nie ukrywaj :-)

Ciekawe kiedy Jagoda zdecyduję się wyjść z ukrycia :-):-):-)

Truskaffka a jak si czujesz ??

piateczko Ty mnie rozbrajasz :-D:-D:-D "truskafka wykorzystuję małża poki staje coś więcej niż serce i oczy w słup hi hi- bo nigdy nic nie wiadomo
laugh.gif
wink2.gif
" O kuźwa, poryczałam się z e śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D

Axa ja mam nadzieję,że jednak uda się z cc, bo Ada chyba już się nie przekręci ...No chyba,że niespodziewajkę Ci zrobi :-)

Paiteczko, łosiczko, ja łykałam operol w tym cyklu, w którym zaszłam, także kto wie ... :-):-):-)

mnie też jako eks palaczce (jak to piateczka określiła) dym pzreszkadza, ale nie dlatego,że za nim tęsknie :-):-):-) Po prostu już mi śmierdzi... :-):-):-)

truskafka a Marti nie miał jazdy na star wars?? Mój siostrzeniec, to pochłaniał prawie każdy komplet... Niektóre mu się powtarzały, ale i tak był przeszczęśliwy... teraz jest na tapecie lego piraci z karaibów...

zagubona fajnie ,że jesteś :-):-):-) Ale współczuję,że Mała taka zawzięta na Ciebie, bo to może być uciążliwe... Ale kto wie, może to chwilowe... A co do Aniołka, to domyślam się,że Ci trudno, ale masz teraz Nadie i na niej się skup ... No a co do @ to po prostu może musi się wszytsko uregolować i na początku nie będzie tak jak w zegarku... Także spokojnie :-)

ilonko no to kijowa sprawa z tymi chrzestnymi... ALe na pewno coś wymyślisz, boś Ty obrotna dziołszka jest :-):-):-) A tu kandydatur jak widzisz masz sporo :-D:-D:-D

dziama no powiem Ci,że grzeczny w sumie, tylko żywioł, więc dziś dochodzę do siebie :-):-):-)

Dzoebrze, że u Kai wszytsko ok :-) Teraz musi się oszczędzać :-), Słyszysz Kasia?? :-D

axa powodzenia !!!!!

No i tyle :-)

dzieki zagubiona, tak też właśnie myślałam,żeby zrobić, ale chciałam się jeszcze dokształcić u doświadczonych mam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny,

axarai - bardzo się cieszę że się udało... na pewno Ci ulżyło :tak::tak::tak::tak:

zagubiona - bardzo Ci współczuję że mała się tak do ciebie przykleiła, ale lepiej ją oduczać tego bo się zamęczysz bez chwili wytchnienia.

ktoś wie co tam u Karoli?

kurcze blade nadrobiłam, ale już nie pamiętam co miałam komu odpisać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ... mam nadzieje że mi wybaczycie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry