Ilonko nie ważnie,że Ty w innym etapie, ale wiedzę masz z każdego etapu, więc się nią dziel, a nie ukrywaj :-)
Ciekawe kiedy Jagoda zdecyduję się wyjść z ukrycia :-):-):-)
Truskaffka a jak si czujesz ??
piateczko Ty mnie rozbrajasz

"
truskafka wykorzystuję małża poki staje coś więcej niż serce i oczy w słup hi hi- bo nigdy nic nie wiadomo
" O kuźwa, poryczałam się z e śmiechu

Axa ja mam nadzieję,że jednak uda się z cc, bo Ada chyba już się nie przekręci ...No chyba,że niespodziewajkę Ci zrobi :-)
Paiteczko, łosiczko, ja łykałam operol w tym cyklu, w którym zaszłam, także kto wie ... :-):-):-)
mnie też jako eks palaczce (jak to piateczka określiła) dym pzreszkadza, ale nie dlatego,że za nim tęsknie :-):-):-) Po prostu już mi śmierdzi... :-):-):-)
truskafka a Marti nie miał jazdy na star wars?? Mój siostrzeniec, to pochłaniał prawie każdy komplet... Niektóre mu się powtarzały, ale i tak był przeszczęśliwy... teraz jest na tapecie lego piraci z karaibów...
zagubona fajnie ,że jesteś :-):-):-) Ale współczuję,że Mała taka zawzięta na Ciebie, bo to może być uciążliwe... Ale kto wie, może to chwilowe... A co do Aniołka, to domyślam się,że Ci trudno, ale masz teraz Nadie i na niej się skup ... No a co do @ to po prostu może musi się wszytsko uregolować i na początku nie będzie tak jak w zegarku... Także spokojnie :-)
ilonko no to kijowa sprawa z tymi chrzestnymi... ALe na pewno coś wymyślisz, boś Ty obrotna dziołszka jest :-):-):-) A tu kandydatur jak widzisz masz sporo

dziama no powiem Ci,że grzeczny w sumie, tylko żywioł, więc dziś dochodzę do siebie :-):-):-)
Dzoebrze, że u Kai wszytsko ok :-) Teraz musi się oszczędzać :-), Słyszysz Kasia??
axa powodzenia !!!!!
No i tyle :-)
dzieki zagubiona, tak też właśnie myślałam,żeby zrobić, ale chciałam się jeszcze dokształcić u doświadczonych mam :-)