• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam:)

Mało mnie ostatnio tutaj,ale korzystamy z pogody ile się da,bo niedługo jesień nadejdzie i będziemy pewnie więcej w domku.
po za tym po sklepach biegam bo córkę trzeba do szkoły wyprawić,a na dodatek samochód się popsuł:wściekła/y:

Ilonka współczuję szukania chrzestnej dla Pawełka,ale jakby co to tu na pewno znajdziesz;)
Zagubiona ja tak sobie myślę po tym co napisałaś że czekasz na kolejną @, to chyba bym się ucieszyła jakbym jej nie dostała hihi. Bo starać się pewnie nie będziemy o kolejne dziecko,ale jakbym wpadła to cóż Antoś miałby rodzeństwo hihi a u mnie to jedyna okazja bo od przyszłego cyklu tabsy:(
A co do rozmiarów ciuszków to Antek już 68 i 74 no:szok:si,a z angielskiej rozmiarówki to 0-3 nic już nie włoży a 3-6 też niektóre takie ciasne bluzeczki.Albo te rozmiarówki takie dziwne,albo on taki chłop duży:) A urodził się tylko 3 kg.

Miłego dzionka życzę ,ja idę zupkę gotować z kapustki świeżej.

edit

Oglądałam kiedyś odcinek zaklinacza dzieci jak dziecko było w brzuchu mamy i słyszało jak tata krzyczy na mamę i jak się urodziło to bało się ojca. I właśnie też to dziecko dokładnie zaklinaczowi opowiadało (bez użycia słów) jak tata traktował mamę. Wszyscy byli w szoku bo przecież nikt o tym nie wiedział.

Ostatnia edycja:
reklama
Viola ale moja dziewczynka wczesniak i 2,5 kg przy wypisie ostatnio lekarka dala jej pol roku :szok:

a Ilonko mala urodzila sie o 15:00 jak to moj tata skwitowal w godzine milosierdzia Bozego

Hej laseczki..troche mnie tu nie było..a wy tyle naskrobalyscie ze nie nadarzam...

.U mnie nic nowego..czekam na @ idzie i dojść nie może..a ja tu juz objawy ciążowe mam..:-) my też naokraglo zalatani..zakupy do szkoły..a dziś słoneczko wiec chyba dywany popiore..jak cosik będę zaglądać..

Dzień doberek miłe Panie :)
Ja jak zwykle zalatana :) ale w miarę na bieżąco staram się Was podczytywać :)
Zagubiona- jeju jak ta księżniczka szybko rośnie :) cudna jest:) Ilonko dawaj mi tu Pawełka chętnie mu porobię za2 mamcię :) mam 2 córy i cały czas czekam na synka - chrześniaka tylko jak Losiczka wspomniała po Chrzestnych też sie coś ma więc to ryzykowne hehehhe AniaBuchowicz- jak się czujesz????????? mam nadzieję że Ci odpuściło to choróbsko bidulko jak coś to spakuj w paczkę i prześlij do mnie tego "wąglika" Rozia- dziś też niańczysz 3lataka? czy już wszystkie soczki z Ciebie wycisną? Chociaż jakiś łaskawy egzemplarz Ci sie trafił? Agnes- wypoczywasz??? jak zakładałaś bo jak znam życie biegasz z pupą bo nie usiedzisz na miejscu :) Axa- ????? jak tam mamusiko na wylocie?
Co u Karoli????

przepraszam więcej nie pamietam :confused::confused::confused:

a pisałam do Kasi es - mają się dobrze i są już w domy mają się oszczędzać i leżeć:) ma mamcię u siebie dlatego mniej czasu na bb ale jutro obiecała się pojawić. A i wizytę u swojego gina dziś ma :)

witam i ja!

dziama o dziwo odpoczywam. nadal brak mi weny, energii więc siedzę w domku i nic nie robię. może włączy mi się jakieś turbodoładowanie po wizycie we wtorek. zobaczę co lekarz powie

póki co uciekam na chwilę. wpadnę później

ja sie grzecznie melduję Kochane i zaraz wracam do pracy,byle do niedzieli 40xa8.gif...Ilonka bycie chrzesnym to zaszczyt,nie kumam jak można odmówić...axarai kciuki trzymam za szybki powrót z Adusią do domku!czekamy!zzagubiona fotki sliczne,ale Ci pięknośc rośnie!Ania mam nadzieję że dzisiaj już Ci lepiej Kochana:-).dziama pozdrów od nas Kasię! truskafffka zazdroszcze dnia wolnego ja też chcę!!! reszty nie pamietam,pewnie z tego pospiechu miłego dnia Słoneczka!Zobacz załącznik 495525Zobacz załącznik 495525

Cześć dziewczynki :-)

Ja wczoraj jak tylko Ci znajomi pojechali padłam ... Co oznacza,że byłam w łóżku już przed 22 :-) Maskara, agnes ja nie wiem jak Ty dajesz radę z dwoma takimi urwisami :-)

Uciekam Was nadrobić, bo wczoraj nie było szans :-)

PS. Dziewczynki co możecie powiedzieć o chusteczkach nawilżonych Huggies pure?? Bo mam fajną promocję na nie u siebie w sklepie i nie wiem czy kupić... Za 14 4 opakowania są ....

reklama
dziewczynki melduje sie ze u nas wszystko dobrze nie nadrobilam jeszcze ani nie pisalam bo mi lapka zawirusowalo i dopiero dzis maz go oczyscil wiec wybaczcie te nieobecnosc. Wczoraj Anetka juz oficjalnie jest zarejestrowana :happy2: bylysmy tez na pierwszej wizycie i wszytsko w najlepszym p[orzadku tylko moglaby wiecej na wadze przybrac wiec w pon na kolejne wazenie i mamy sie czesciej karmic. Wieczorkiem postaram sie dodac zdjatka, zmienic suwaczek i opisac skrot porodu - teraz zmykam ogarnac dom i porobic weki. Z tego co zdolalam doczytac to LORI - GRATULACJE i 3mam kciuki za zdrowe malenstwo. Buziaki i do wieczorka

Udalo sie szybciej - suwaczek awatarek i zdjatka juz sa a reszta wieczorkiem jak obiecalam raz jeszcze buzka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry