ViolaPop
Fanka BB :)
Witam
Mało mnie ostatnio tutaj,ale korzystamy z pogody ile się da,bo niedługo jesień nadejdzie i będziemy pewnie więcej w domku.
po za tym po sklepach biegam bo córkę trzeba do szkoły wyprawić,a na dodatek samochód się popsuł
Ilonka współczuję szukania chrzestnej dla Pawełka,ale jakby co to tu na pewno znajdziesz
Zagubiona ja tak sobie myślę po tym co napisałaś że czekasz na kolejną @, to chyba bym się ucieszyła jakbym jej nie dostała hihi. Bo starać się pewnie nie będziemy o kolejne dziecko,ale jakbym wpadła to cóż Antoś miałby rodzeństwo hihi a u mnie to jedyna okazja bo od przyszłego cyklu tabsy
A co do rozmiarów ciuszków to Antek już 68 i 74 no
si,a z angielskiej rozmiarówki to 0-3 nic już nie włoży a 3-6 też niektóre takie ciasne bluzeczki.Albo te rozmiarówki takie dziwne,albo on taki chłop duży
A urodził się tylko 3 kg.
Miłego dzionka życzę ,ja idę zupkę gotować z kapustki świeżej.
edit
Oglądałam kiedyś odcinek zaklinacza dzieci jak dziecko było w brzuchu mamy i słyszało jak tata krzyczy na mamę i jak się urodziło to bało się ojca. I właśnie też to dziecko dokładnie zaklinaczowi opowiadało (bez użycia słów) jak tata traktował mamę. Wszyscy byli w szoku bo przecież nikt o tym nie wiedział.
Mało mnie ostatnio tutaj,ale korzystamy z pogody ile się da,bo niedługo jesień nadejdzie i będziemy pewnie więcej w domku.
po za tym po sklepach biegam bo córkę trzeba do szkoły wyprawić,a na dodatek samochód się popsuł

Ilonka współczuję szukania chrzestnej dla Pawełka,ale jakby co to tu na pewno znajdziesz
Zagubiona ja tak sobie myślę po tym co napisałaś że czekasz na kolejną @, to chyba bym się ucieszyła jakbym jej nie dostała hihi. Bo starać się pewnie nie będziemy o kolejne dziecko,ale jakbym wpadła to cóż Antoś miałby rodzeństwo hihi a u mnie to jedyna okazja bo od przyszłego cyklu tabsy
A co do rozmiarów ciuszków to Antek już 68 i 74 no
si,a z angielskiej rozmiarówki to 0-3 nic już nie włoży a 3-6 też niektóre takie ciasne bluzeczki.Albo te rozmiarówki takie dziwne,albo on taki chłop dużyMiłego dzionka życzę ,ja idę zupkę gotować z kapustki świeżej.
edit
Oglądałam kiedyś odcinek zaklinacza dzieci jak dziecko było w brzuchu mamy i słyszało jak tata krzyczy na mamę i jak się urodziło to bało się ojca. I właśnie też to dziecko dokładnie zaklinaczowi opowiadało (bez użycia słów) jak tata traktował mamę. Wszyscy byli w szoku bo przecież nikt o tym nie wiedział.
Ostatnia edycja:

bylysmy tez na pierwszej wizycie i wszytsko w najlepszym p[orzadku tylko moglaby wiecej na wadze przybrac wiec w pon na kolejne wazenie i mamy sie czesciej karmic. Wieczorkiem postaram sie dodac zdjatka, zmienic suwaczek i opisac skrot porodu - teraz zmykam ogarnac dom i porobic weki. Z tego co zdolalam doczytac to LORI - GRATULACJE i 3mam kciuki za zdrowe malenstwo. Buziaki i do wieczorka