Z
zZagubiona
Gość
witajcie. Widze ze o mnie to juz nie pamietacie :-(... Żartuje. U nas ciezkie dni nastaly dla mnie, mala daje mi niezle w kosc ciagle chce byc ze mna, nie moge jej na 5 min z nikim zostawic, bo sie drze. Ostatnio pojechalam z m na grzyby, mloda z mama zostala. Nie zdazylismy do lasu wejsc jak juz telefon "Wracaj bo ja juz nie wiem co z nia zrobic (15 min mnie nie bylo)" a darla sie tak ze az sie zanosila. Dopiero uciszyla sie jak mnie zobaczyla i odrazu banan na buzi dziecko jak by inne. Zaczyna mnie to przerazac
. do tego zaczynam swirowac czekam na druga @ od 4 dni wsszystko na nia wskazuje a ona w kotka i myszke sie bawi ze mna. Po aniolku byla jak w zegarku i regularna jak przed ciaza a teraz
az zaczynam zastanawiac sie czy starego nie gonic do apteki (oj jajka bym mu uciela)
Marysia Roszpunka gratuluje sliczne dzieciaczki
Lori gratki
Witam nowe kolezanki
Gosiu przytulam cie mocno
Roza oby ta 1000 i 1001 strona przywiala za soba maly skarb
Karolinko ja tesciowej powiedziala bym ze ona juz swoje dzieciaki wychowala wiec niech sie nie wtranca do tego jak ty bedziesz wychowywala swoje, co do puszki to moja spala na takiej z wozka poduszce tego typu
ze wzgledu ze mi ulewala, nawet polozna stwierdzila ze dobrze robie. teraz spi bez ale to juz jej wybor bo poprostu uciekala z niej wiec teraz spi bez,
piateczko tule kochana mozesz mi oddac @
ilona skad ja znam to uczucie ani nie staraczka ani ciezarowka tak troche niewpasowana juz ;p. A jak tam malutki kolki mecza?? mojej pomaagal espumisan tyle ze nie stosowalam go jak na ulotce dawalam jej 2 razy dziennie po 15 kropli (nie wiem czy juz tego nie pisalam
)
Agnes ja tez szybko doszlam do siebie juz 8h po cc smigalam do malej (tz toczylam sie a nawet i na czworaka dawalam) przez co pielegniary niezly ubaw mialy a lekarz opieprz dal ;p po tyg juz nie pamietalam ze cieta bylam ze cos bolalo itp
Piateczko ten steryd pewnie na plucka malej ja mialam ich ojj sporo
Ostatnio na tvnstyle ogladalam zaklinacz dzieci czy jakos tak to sie zwie nie wiem czy widzialyscie kiedys. Typek ma dar porozumiewania sie z dziecmi malymi ktore nie potrafia jeszcze powiedziec co czuja co sie dzieje. byla tam dziewczynka ktora wiedziala ze jej mama byla zgwalcona w wieku 14 lat i ze babcia stracila syna jak byla w ciazy. Co wiecej nigdy o tym nie mowily, to dziecko nie mialo prawa wiedziec o tym bo o gwalcie nawet babcia nie wiedziala. Ten facet powiedzial ze takie male dzieci potrafia czytac w myslach rodzicow gdy ci o czyms czesto mysla stad wiedza kiedy moga sobie na co pozwolic co czuja najblizsi itp. Np ta dziewczynka dla matki byla okropna(2lata) bo bala sie ze spotka ja to samo, a dla babci byla dobra bo wiedziala ze ta cierpi i chciala ja pocieszac to powiedziala myslami temu facetowi. I teraz tak zachodze w glowe czy Nadia wie co czuje, co mysle ...
Wlasnie uswiadomilam sobie ze za rowny miesiac moj Alanek mial by 2 urodzinki, az serce mi zamarlo i lzy do oczu naplynely, a przez glowe przeszla mysli a bardziej co by bylo wyobrazilam sobie go jak by juz biegal mowil ehh......

. do tego zaczynam swirowac czekam na druga @ od 4 dni wsszystko na nia wskazuje a ona w kotka i myszke sie bawi ze mna. Po aniolku byla jak w zegarku i regularna jak przed ciaza a teraz
az zaczynam zastanawiac sie czy starego nie gonic do apteki (oj jajka bym mu uciela)Marysia Roszpunka gratuluje sliczne dzieciaczki
Lori gratki
Witam nowe kolezanki
Gosiu przytulam cie mocno
Roza oby ta 1000 i 1001 strona przywiala za soba maly skarb
Karolinko ja tesciowej powiedziala bym ze ona juz swoje dzieciaki wychowala wiec niech sie nie wtranca do tego jak ty bedziesz wychowywala swoje, co do puszki to moja spala na takiej z wozka poduszce tego typu
ze wzgledu ze mi ulewala, nawet polozna stwierdzila ze dobrze robie. teraz spi bez ale to juz jej wybor bo poprostu uciekala z niej wiec teraz spi bez,piateczko tule kochana mozesz mi oddac @
ilona skad ja znam to uczucie ani nie staraczka ani ciezarowka tak troche niewpasowana juz ;p. A jak tam malutki kolki mecza?? mojej pomaagal espumisan tyle ze nie stosowalam go jak na ulotce dawalam jej 2 razy dziennie po 15 kropli (nie wiem czy juz tego nie pisalam
)Agnes ja tez szybko doszlam do siebie juz 8h po cc smigalam do malej (tz toczylam sie a nawet i na czworaka dawalam) przez co pielegniary niezly ubaw mialy a lekarz opieprz dal ;p po tyg juz nie pamietalam ze cieta bylam ze cos bolalo itp
Piateczko ten steryd pewnie na plucka malej ja mialam ich ojj sporo
Ostatnio na tvnstyle ogladalam zaklinacz dzieci czy jakos tak to sie zwie nie wiem czy widzialyscie kiedys. Typek ma dar porozumiewania sie z dziecmi malymi ktore nie potrafia jeszcze powiedziec co czuja co sie dzieje. byla tam dziewczynka ktora wiedziala ze jej mama byla zgwalcona w wieku 14 lat i ze babcia stracila syna jak byla w ciazy. Co wiecej nigdy o tym nie mowily, to dziecko nie mialo prawa wiedziec o tym bo o gwalcie nawet babcia nie wiedziala. Ten facet powiedzial ze takie male dzieci potrafia czytac w myslach rodzicow gdy ci o czyms czesto mysla stad wiedza kiedy moga sobie na co pozwolic co czuja najblizsi itp. Np ta dziewczynka dla matki byla okropna(2lata) bo bala sie ze spotka ja to samo, a dla babci byla dobra bo wiedziala ze ta cierpi i chciala ja pocieszac to powiedziala myslami temu facetowi. I teraz tak zachodze w glowe czy Nadia wie co czuje, co mysle ...
Wlasnie uswiadomilam sobie ze za rowny miesiac moj Alanek mial by 2 urodzinki, az serce mi zamarlo i lzy do oczu naplynely, a przez glowe przeszla mysli a bardziej co by bylo wyobrazilam sobie go jak by juz biegal mowil ehh......