• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Losiczka dzięki za info ........:tak::tak::tak:
Karola jak sie czujesz?

Tak sie zastanawiam kiedy dostane @ bo od paru dni bolą mnie jajniki ........:baffled: no ale jak karmię to raczej tak szybko nie dostane co nie ?????????????:baffled::baffled::baffled: :sorry2::sorry2::sorry2: a tempki teraz nie ma sensu mierzyć ...............:sorry2:

heh, co ja mam napisac. mam 27 lat, skonczylam wlasnie psychologie (to byl moj drugi kierunek) i robie staz w szpitalu. mieszkam w W-wie a konkretnie na Targówku. mamy córcię Sarę, ktora niedawno skonczyla dwa latka i przechodzi ciężki okres - boi sie niemal wszystkiego :/ wiem, że to niby normalne, ale zawsze nieco niepokojące.
z takich pierdołek to uwielbiam thrillery, dobry rock i plenerowe imprezy :)) kręcą mnie tez kompy i net, stąd pewnie glownie moja obecnosc tutaj ;)
a czy jestem zakręcona nie mnie oceniac, to pewnie zalezy z kim porownac. same sie przekonacie zapewne :D od razu mowie, ze chetnie pogadam, bo gadac i sluchac uwielbiam. spotkac w realu tez sie moge jak najbardziej gdybyscie cos organizowaly (tyle, ze do konca pazdziernika nie ma nas w W-wie)

hej! oto bryka Oleczka DSC_0488.jpg

dzisiaj mam zapiernicz cały dzień. dopiero usiadłam. rodzice wyjeżdżali na wczasy. musiałam szybki obiad zrobić. potem akcja wózek i padam. a jeszcze muszę iść rodziców dom ogarnąć. i mam w planach placek piec ale chyba dopiero wieczorkiem

lori kciuki trzymam za wizytę. i czekamy na wieści

karola a co u ciebie. co taki lakoniczny wpis

axa
jaki fajny suwaczek. jeszcze chwila i Ada będzie. mój młody od 3 dni w nocy na czkawkę i mnie budzi więc wiem co przeżywasz

piąteczko a co mąż przeskrobał?

losiczka dzisiaj bierz się za męża. oby celnie strzelił. trzymam kciukasy

ilonka
nawet mi nie mów o zusie bo oni tak wypłacają mi teraz kasę, że maskara. zawsze mają czas a ty masz czekać

wpadne później znowu.

martuśka no i teraz wszystko jest tak jak trzeba :) ale powiedz jeszcze który masz dzień cyklu itd........ ile staraliście sie o córe ????????????????
agnes świetny ten wózek.....ja miałam Ci proponować własnie ten niebieski ale pisałaś ze chcesz aby był uniwersalny jak coś........... ale jak bedzie córa to tez bedzie super :tak::tak::tak::-):-):-):-)
mnie do tej pory wszystko dobrze i w terminie ZUS płacił a teraz taka niespodzianka :-(:-(:-( ale cóż.......dobrze ze mam ta kasę w ogólę :-):-):-):tak::tak::tak::tak:

ilonka o kolorze zdecydował ostatecznie mąż. ten jest czarno-turkusowy więc myslę, że jakby następne miałaby być córa to też będzie pasował. zobaczymy jak się będzie sprawdzał

a ten koszyk nie za mały ????????????????????? bo tak sie wydaje ze mało sie tam rzeczy mieści ......... od początku miałaś ten i TYLKO ten wózek upatrzony no i jest .......:tak::tak::tak: a sprawować sie napewno bedzie super.......a koła ma pompowane ?????????????????????? zresztą kosztował dość sporo wiec musi dobrze Wam służyć :-D:-D:-D:-D:-D

ilonka koła ma pompowane. jeśli chodzi o koszyk to nie mam porównania czy duży czy mały. wydaje się pojemny. zresztą ja i tak specjalnie nie będę go używać. na zakupy i tak muszę jeździć samochodem bo mieszkamy po miastem. tutaj ewentualnie drobiazgi kupuję jak czegoś zabraknie. tak więc mam nadzieję że będzie ok.
no ja jeszcze w ciąży nie byłam a już ten miałam upatrzony wózek. wizualnie bardzo mi się podobał. tylko chciałam zielony. ale na nasze wiejskie warunki i nieutwardzoną drogę niepraktyczny.

dzisiaj u nas cały dzień leje więc błoto na drodze takie że szkoda gadać. i jak tu z wózkiem wyjechać. będę pakować młodego do auta i do miasta jeździć. albo na taras wystawię na spanie na świeżym powietrzu

reklama
Cześc dziewczyny :)

Ilonka - gratki dla Pawełka z okazji miesiąca :tak::tak::tak:
Karola - co i pisz nam szybciutko co tam u ciebie?
Agnes - tylko się tak nie zajeżdżaj jak no chyba że chcesz rodzić w weekend :-p:-p:-p
Zagubiona - malutka śliczniutka ;-)
piateczka - owocnego serduchowania:-)
martuska - witamy na staraczkach...bede trzymac kciuki ;-)

ja już jestem po swojej pierwszej wizycie,najpierw było zwykłe badanie, macica ładnie rozpulchniona, ciążowa. Potem badanie usg, jest śliczny okrąglutki pęcherzyk, wielkościowo dokładnie odpowiada na wiek ciąży, widoczne ciałko żółte. Serca nawet nie szukała żeby mnie nie stresować bo i na to za wcześnie. Powiedziała że wszystko wygląda ładnie i ok. Chciała mi wypisać l4 ale podziękowałam. Plan mam taki żeby przez pierwszy trymestr w pracy nic nie mówić. Zamiast duphastonu wypisała luteine dopochwowo bo jest tańcza a powiedziała że to i tak to samo. Pierwsze zdjęcie do albumu rodzinnego mam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry