reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko kurka biedny Pawełek :-( może te problemy wynikaja z mieszania mleka? I Twojego i z butelki? Oby szybko przeszło i było ok.:-)

Kasia es to jak Cie zaszyli to mąż sie nie dokopie he he. Zartuję :cool2: bedzie dobrze ,dbaj o siebie i dziewczynki Tobie juz z górki leci:-)

Aniu dobrze że łajza sie znalazła :-)

Jane tule kochana walczymy dalej no nie ?:tak:

Dziama mocna kawa duze ciacho i będzie ok :-p

Pamelo jak widzę te Twoje czerwone kropki na wykresie to mi sie to kojarzy z plamieniem:sorry2: a tam sucho. Zmien kolor ;-)

Violu wybór bardzo dobry :tak:

Karolciu:-)

Piąteczko :-) a ja coś czuję że Ty dzisiaj siknęłaś na tescik ;-);-);-)

Miłego dnia dziewczynki :-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2:

Czeeść :-):-)

Dziś pogoda pod psem, padaaaa ale wiedziałam że tak będzie bo wczoraj umyłam auto :wściekła/y: Na szczęście dziś piątek, teraz do pracy a z pracy prosto do mojego mężczyzny pędzę, bo się już stęskniłam strasznie :-)

dziama to ja słoneczko kurka wodna spółczuję bo takiej nocce tyle godzin w pracy :szok::baffled::baffled::baffled::baffled:
losiczka z Jasiem miałam identycznie, wszystkie mleka ze sklepu dawały taki efekt dopiero bebilon pepti zażegnał ten problem... nie wiem czy nie kupie HIPP BIO COMBIOTIK póki mi znajoma nie załatwi tego bebilonu .....:-:)-:)-( drogie to mleko ale szkoda mi Go strasznie ..... tylko jak go przytulę to łapie małe drzemki a jak go odłożę do łożeczka od razu sie pręży stęka i płacze a przy tym biedny robi sie czerwony jak buraczek :-:)-:)-:)-:)-( w sumie to nie było tak odkąd mu podaję tą herbatkę.....a moze ta moja pizza tak podziałała ????????? bo podawałam mu w nocy cyca .......:baffled::baffled::baffled: Boze nie wiem juz...............:-:)-:)-:)-:)-(

adison u mnie jest pochmurno i zimno ale ja sie ciesze z takiej pogody :) nie namecze sie tak w pracy ja pracuje w sklepie spozywczym plecy mnie bola od schylania sie a pod koniec jak musze wszystko w lodowkach pochowac ;/ ale pracuje do konca miesiaca bo to u mojej sasiadki jak sie zgodzi to moze dluzej popracuje bo kaska sie przyda....

dziama ty bidulko 15h w pracy szok ja ide na 6 i jest mi ciezko jutro na 8 ide

Ilonka a jaki koperek podajesz? granulowany? Na mojego działa tylko herbatka koperkowa ale zaparzona z saszetki,kupiłam taką w spożywczym sklepie firmy herbapol. Te granulowane mają tylko 3% wyciągu z kopru reszta to glukoza:(
A najszybciej to WINDI Wkładam do pupci 10 sekund i są bączki i zaraz też kupka:)

Karolinka
pytałaś o torbę,mi się bardzo przydaje do tego stopnia,że tą orginalną z wózka zamieniłam na taką:
Torba wielofunkcyjna bez wyposażenia czarna BabyOno - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie
Ta od wózka była mniejsza i jednokomorowa i wkurzało mnie jak miałam coś znaleźć a ta ma pełno pzregródek 3 komory i jest większa:)

Ja usiadłam do kompa zmówić tego pajacyka i wydałam 200zł:szok::szok::szok: Proszę zabrać mi komputer!!!!!!!!!!!!!! hehehe Normalnie zakupoholizm:tak::tak::tak:

hej! witam z rana. u nas też pochmurno pada ale specjalnie nie narzekam. dzisiejsza nocka u mnie też taka sobie. obudziłam się przed 5 na siusiu i potem już były problemy ze snem. młody ciśnie już na dół, do tego jakoś dziwne kłuje w dole. nie wiem czy to nie szyjka. teraz się boję że cos się zaczyna dziać a jeszcze z 3-4 tyg chciałabym wytrzymać. teraz troszkę lepiej ale strach jest. nie chce jeszcze rodzić

co do wózka to jadę dzisiaj do miasta z m to wpadniemy do sklepu zobaczyć na żywo te kolory. jak tak spać nie mogłam to właśnie pomyślałam nad tym fioletowym. bo my mieszkamy pod miastem droga u nas nieutwardzona, kurzy się często więc ten zielony mimo iż ładny nie sprawdzi się w naszych warunkach. zresztą pojedziemy obejrzymy i podejmiemy decyzję

ilonka nadal nie wiem czy nam teście dołożą do wózka. ale nie mogę już czekać bo potrzebuję fotelik a na zamówiony czeka się 2-3 tyg więc już ostatni moment aby kupować. dzisiaj obejrzymy a za tydzień po wypłacie będziemy zamawiać. wczoraj pytałam teściowej o zdanie na temat koloru i póki co deklaracja żadna nie padła więc chyba sami kupimy.
ten beżowy kolor co wkleiłaś to fajny ale niestety te z imitacji lnu są 200 zł droższe więc szkoda mi wydać kasę tylko za inna tapicerkę. muszę wybrać z tamtych

a Pawełek biedny. może herbatka mu pomoże. a ty nie zjadłaś czegoś co mu mogło zaszkodzić i się męczy?

karolcia jak tam po wizycie? halo daj znać co i jak

dziama mam nadzieję że dasz radę jakoś wytrzymać w pracy mimo nocki nieprzespanej

Hej laski!
No więc mnie raczej nie wypuszczą do poniedziałku – tak czułam, że to dzisiaj jest zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe. Jeszcze wczoraj i w nocy miałam fenoterol co 3 godziny, a dziś już mam co 6, więc muszą sprawdzić, jak organizm zareaguje.
Może dziś mi zrobią USG, bo powiedziałam na wizycie, że jedna mała słabo się rusza (zawsze była mniej ruchliwa, ale wydaje mi się, że nie aż tak), więc chyba się zdecydują na badanie. Byłoby miło, bo trochę się niepokoję :baffled::baffled::baffled:...

Aniu, no to miałaś przejścia z kicią, nie zazdroszczę. I jak tu kobiety w ciąży mają się nie denerwować. Dobrze, że się znalazła!!!
Sylwia, a może to ruchy i dzidzi i jelit, ale początkowo trudno je rozróżnić... Uważaj na siebie w tej pracy!
Dziama, oj nie zazdroszczę tej bezsenności, wiem, co to znaczy, bo ja tu w szpitalu, to do tej pory przespałam spokojnie (pomimo pobudki co 3-6 godzin) może ze 2 noce. Nie mogę się doczekać tej Twojej sukni :-)! Co do pokus, to na pewno w domu będą, ale będę się starała im nie ulegać ;-).
Truskafffko, a Ty ciągle w ferworze walki! Uważaj troszkę na siebie! Nie wiem, czy będę miała jakieś zdjęcia, bo mój gin ma dość kiepskie USG :baffled:. Mamy za to płytkę z połówkowego :-).
Agnes, mi się te z lnem podobają – moja koleżanka ma dla chłopca ten pierwszy i na żywo wygląda ślicznie, ale jeśli nie lubisz stonowanych kolorków, to może faktycznie fiolet, ale ten z szarym, nie z czarnym.
Ojjj, Ilonko, a to ci dziady w tej przychodni, normalnie chamstwo i prostactwo! Może jednak kup dla Pawełka ten Bebilon na 100%, dopóki nie będziesz miała recepty (sprawdzałam na doz.pl że na receptę kosztuje chyba 11,65)
Viola, to czekamy na zdjęcie Antosia w nowym kombinezonie!
Jane, ehhh... Niesprawiedliwe to życie...
Losiczko hahahaha, zaszyli mnie tak wysoko, że dałby radę, ale cóż, jak mus to mus...
Pamelo, mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone!!!

Miłego dnia wam życzę!!!

reklama
Karola - dziś ta impreza? dobrze pamietam juz sie nie mogę doczekać opisu reakcji wręczenia sarenki jak ja bym chciała ich minę widzieć :)

Do góry