Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a o ktorej urodzilas? ... wiem ze to glupi szczegol ale bede rodzila pierwszy raz... przewiduje 10-12 godzin... to moge potem konia z kopytami zjesc... chyba?Na jaczewskiego jest pokój odwiedzin i na sale nie ma wstepu...to ma plusy i minusy. Mi Po porodzie dali ciepły obiad:-)
Wiktorek przekroczy
No jak mnie zbadali na ip o 20 to niby 2cm, mąż pojechał i zbadali mnie gdzieś 23.30 to było 6-7 cm, 2.40 urodziłam.
Jezuuu ja to spać nie mogłam na początku przy małej, ale miałam takiego powera po porodzie że w ogóle nie czułam zmęczeniadopiero teraz po tygodniu daje się we znaki[emoji14]
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
brawo Ty! wiele bym dala za taki szybki porod. nie wiem czemu czuje ze u mnie to bedzie 10 godzin...moze dlatego ze mi mocno trzyma szyjka...no ale moze akurat mi sie uda.Tak mi się udało:-) a nie bardzo dawali mi szanse....jak zjechalam z perinatologii z 2cm rozwarcia i zero skurczy to mowili ze moze dzisiaj moze jutro ale podali oksytocyne i na początku nic....a potem z górki :-)