reklama

Przyszły tata

No to ja tez musze mojego Piotrka troche pochwalic, zeby nie bylo ze tak tylko wszystko na nie. :-) Autko sam naprawia, zreszt ajest technikiem-mechanikiem, wiec w sumie potrafi, mimo, ze w zawodzie nie pracuje. A co do remontow w domu, to w sumie tylko do kafelkowania sie nie bral, wolal zostawic fachowcowi a tak to wszystko robi sam. :-)
Przynioslam od mojej mamy polki do powieszenia na sciane i tak od 3 tygodni leza na szafie, bo wiertarka jest w piwnicy i kolkow do powieszenia nie ma. A ze sklep z takimi rzeczami jest cale 2 minuty drogi od nas to juz jest niewazne. ;-)

reklama
Ja juz sie do "wybryków" Pawła przyzwyczailam...... na ogół wczesniej chodzi i marudzi ,że przydałby sie nowy telewizor czy jakas czesc do kompa , kabelek czy inne pierdoly.... potem mowi tak " justynka to co kupimy nowa nagrywarke co?".... no i sie zgadzam bo co mam zrobic...o monitorze tez cos tam mowil..... pewnie przełknełabym ten zakup gdyby kupil Emili komode a nie kupil:wściekła/y: a tak to jest kochany:tak: w domu wszystko zrobi tylko musi to nabrac mocy....:baffled: a zeby miec kompa do dyspozycji to kupil mi drugiego:-p wtedy on bezkarnie moze grac w fife bo to kibic pilkarski zapalony. tzn. mógł bo mu sie wiele rzeczy ukróciło odkad jest Emilka :)

Najgorsze jest to , że juz reklamuja Fifa 2007..........:wściekła/y: :baffled: Znając zycie predzej czy póżniej pojawi sie u nas w domu. Nawet nie licze ile razy przeszedl 2006.....

Karlam jestem za. Bo to w sumie wstyd mieszkac od siebie pare metrow i spotkac sie dopiero na porodowce. :tak:
A co do FIFY to ja naszczescie nie mam taich problemow, Piotrek tez ja uwielbia, ale nasz komp nie wydala i mam spokoj. :-p

hhahhaha to zeby mu nie przyszlo do glowy kupowac nowy sprzet :-)

Aph a gdzie Ty wlasciwie mieszkasz?

stworzylam na forum regionalnym watek o Zabrzankach ale nikt sie nie zglasza :-( mozeby go rozreklamowac?

reklama
Karlam na Kołłątaja, tj. boczna Niedzialkowskiego, jakbys szla Nocznickiego z gory, to to jest tak jakby jej przedluzenie, na rogu byl cale zycie sklep rowerowy, teraz przeniesiony na rog Niedzialkowskiego i Korfantego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry