T
tynka
Gość
Tak tak Paweł jak cos gotuje to tez dokałdnie według przepisu . Najgorzej jak są podane okreslenia trochę, szczypta, bądź średnie i takie tam.... to wtedy kaplica....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ze sprzątaniem to też nie mogę narzekać. Ale to wszystko dzięki jego mamie. Tak nauczyła swoich synów, bo nikt inny nie mógł jej pomóc. Maćka ojciec zmarł jak ten miał 6 lat, więc mamusia zmuszała ich do pomocy, dzięki czemu teraz ja i szwagierka mamy korzyść z tych ich umiejętności 
jestem taka wściekła....
zawsze z nim tak jest..... teraz siedzi i wszystko składa do kupy.... bo powiedzial , ze w sypilani ma byc porzadek i tv jak pójde spać....
. W jego przypadku to już zboczenie!!!!!!!! W pracy przy kompie w domu przy kompie...... Zaczynam sie zastanawiac jakim sposobem my dwójkę dzieci mamy ... no prawie dwójkę;-)
i co i nic.... przedje jutro szybki kurs łopatologii i sama sobie to zrobie.... bo tu widzę ze mocy prawnej musi wszystko nabrac
, albo złożę pisemne podanie o pomoc.... może to cos pomoże

pól kilo smalcu do pieczenia mięsa, mięso całe w tym smalcu pływa...no ale cóż jem to co gotuje co weekend, nic jej przecież nie powiem) Za to we wszystkich innych dziedzinach mogę na niego liczyć, np naprawi wszystko co trzeba, przy samochodzie zrobi wszystko no niby to jego działka ale np mój tatuś
ma dwie lewe ręce do wszystkiego w domu, nic nie naprawi, nie zamontuje ale za to umie gotować. Mnie by szlag z takim chłopem trafił,żebym musiała wozić wóż do mechanika.