reklama

Przyszły tata

Dziś na imprezie czułam się taka duża:-)wśród wszystkich dziewczyn ważących 50kg lub mniej:szok:dwie karmiące, dwie niezbyt jedzące;-).

Tynka na pewno nie jest tak źle jak to sama widzisz;-)poza tym widziałam Cię na zdjęciu;-);-)a teraz przytyłaś 8kg to tyle co ja;-);-):-D:-D

reklama
Ja w swoim towarzystwie nie mam zadnej ciezarowki. Tzn. mam kolezanki z pracy, ale z nimi sie tak na codzien nie widuje. A reszta moich znajomych to same chudzinki 50kg. Ale co tam, jak to mawia moj Piotrek po ciazy sie za siebie wezme a teraz mam sie nie przejmowac. :tak:

Kasiulka0901 ja też mam " depreche wagową" ale u mnie to trwa juz od roku;-) . Chodze marudze ,że niedługo " zieloni" sie mna zainteresują i zechca ratować wieloryba:tak: . A Paweł uparcie twierdzi ,że kobiety ciężarne sa seksowne i nie ma nic piekniejszego dla prawdziwego mężczyzny :eek: . Ja mam troche inne zdanie na ten temat:baffled: .

Ja jakiś czas temu też to przechodziłam- współczuję- parszywe uczucie :baffled: , ale dziewczyny na BB wspólnie z moim chłopem wybili mi to z głowy. Nie przejmuj się więc i słuchaj męża!:-) ;-)

Kasiulka0901 ja też mam " depreche wagową" ale u mnie to trwa juz od roku;-) . Chodze marudze ,że niedługo " zieloni" sie mna zainteresują i zechca ratować wieloryba:tak: . A Paweł uparcie twierdzi ,że kobiety ciężarne sa seksowne i nie ma nic piekniejszego dla prawdziwego mężczyzny :eek: . Ja mam troche inne zdanie na ten temat:baffled: .

Ja jakiś czas temu też to przechodziłam- współczuję- parszywe uczucie :baffled: , ale dziewczyny na BB wspólnie z moim chłopem wybili mi to z głowy. Nie przejmuj się więc i słuchaj męża!:-) ;-)

mnie ciagle drazni szafa z lustrzanymi drzwiami znajdujaca sie na przeciwko pokoju wiec co wychodze z pokoju to widze siebie w lustrze, srednio przyjemne uczucie.... tzn z przodu to jeszcze jeszcze ale z profila.... :-(

kurcze no niemogę czytać jak wy o sobie piszecie:wściekła/y: Kobiety jesteście w ciąży!!! Musicie troszkę przytyć, chyba niemyślałyście że całe życie będziecie miss polonia;-) :-) Przestańcie, dlamnie widok mojego brzychola to coś pięknego i za karzdym razem (jest ich dużo) kiedy przechodze koło lusterka to przystaje na chwilkę i patrze i niemogę uwierzyć:-D Pogłaszczę się po nim i idę dalej:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry