reklama

Pytanie dość ważne

mnie lekarz mówił że żadnej przerwy nie trzeba robić (wręcz wiele kobiet z problemami miesięcznymi najpierw stosują kurację hormonalną właśnie antykoncepcją i zaraz po się starają bo wtedy jest największa szansa). więc jeżeli i tak planujesz dziecko to leć po kwas foliowy i czekaj. Jak jesteś w ciąży to tylko się cieszyć że tak szybko się udało.

reklama
kakakarolina ma racje, mnie tez gin. powiedzial, ze nie musze robic przerwy p odstawieniu tabletek, ale to pewnie zalezy tez od tego jakie tabletki bralas i jak dlugo, czy robilas przerwy podczas brania, czy nie.... ja bralam Yasmin i bez problemu moglam zaczac starania odrazu po odstawieniu, niestety do tej pory sie nie udalo...
moze zaloz sobie konto na 28dni tam masz tabele w ktora wpisujesz temperature, wyglad sluzu i szyjke jak chcesz, to pomozy Ci ustalic termon owu :-)

mnie lekarz mówił że żadnej przerwy nie trzeba robić (wręcz wiele kobiet z problemami miesięcznymi najpierw stosują kurację hormonalną właśnie antykoncepcją i zaraz po się starają bo wtedy jest największa szansa). więc jeżeli i tak planujesz dziecko to leć po kwas foliowy i czekaj. Jak jesteś w ciąży to tylko się cieszyć że tak szybko się udało.

taaak taaak lekarze leczacy tabletkami antykoncepcyjnymi... dla mnie to nie lekarze tylko konowaly... sory za wyrazenie... eee moze sie nie wypowiadam na ten temat bo ręce mi opadają jak slysze takie coś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry