Ja tez mialem z tym problem, bardzo pomogl mi ten blog www.skutecznametodanarzuceniepalenia.blogs pot.com/ dodaje motywacji, a przedewszystkim obrzydza Palenie papierosow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam te ksiazke jako ebook jesli ktos chce i nadal ktos tu zaglada to chetnie podesle na emailaDziewczyny polecam książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allen Carr- dostępna w Emikach, kosztuje do 20zł.
prosze o priv i w chwili wolnej bede dosylac

siegnelam po fajke bylam pewna ze utrzymam sie w ryzach i ni ebede palic wiecej jak 3 fajki dziennie (bo przeciez znam mase ludzi ktorzy tak sobie popalaja i nie ciagnie ich zeby palic wiecej)....nie utrzymalam w ryzach po 2 tyg podpalania znowu kupowalam cala paczke fajek
kolejny motyw oczywiscie kasa: zblizaja sie swieta, mam przyleci do nas na urlop- wiec trzeba by ja troche rozpiescic
i chcemy sie starac o rodzenstwo dla amelkowny (ja jestem jedynaczka i troszke mi tego szkoda ze nie wiem co to siostra czy brat
) wiec jak taaaakie argumenty mi we lbie nie poprzestawiaja to ja juz nie wiem co by moglo
kupilam tabex- w uk nadal jest niedostepny ale mozna z internetu zamowic. zamowilam mam i zaczelam dzisiaj brac bo mam taki punkt kulminacyjny od paru dni jestem wsciekla na siebie ze jaram wiec mysle ze to idealny moment
jesli jeszcze ktos tu zaglada to baardzo prosze o wsparcie bo bedzi epotrzebne
pozdrawiam i powodzenia zycze wszystkim walczacym z nalogiem