reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

Faktycznie mogłam coś bardziej oryginalnego wymyślić :) Ale chyba damy radę :D Jak już pisałam jestem "lutówką". Termin 3 luty. Na 90% dziewczynka :)

reklama
Karolina chętnie bym się zamieniła. Mój chłopak ma urodziny 4 miałby fajny prezent ;D ;D ;D Po USG mi powiedzieli, że dzidziuś jest młodszy niż myślałam na początku i obliczyłam, że będę musiała poczekać do 22 lutego:(

Remeny, wydaje mi sie, ze usg 3d jest w Krakowie na Ksiecia Jozefa. Tak jakos pomykajac przez Salwator gdzies tam kiedys widzialam i chyba w necie tez o nich czytalam.
Uprzedzajac pytanie, nie jestem z Krakowa :-)
I WITAM NOWA LUTOWA MAMUSIE Z LUTOWA CORECZKA W BRZUSZKU!!!!

Czesc Karolina,witaj wsród lutówek!!!!
Rzeczywiście trafiłaś na jakiegoś konowała,a nie lekarza....ja mam dzisiaj usg,niestety zwykłe 2d,ale i tak barzo sie ciesze,mam nadzieje,że dostane jakieś zdjęcia Natalki,to sie pochwale :)

No to się zamieńmy :) Pewnie i tak ten termin mi się przesunie. Moja córeczka 90%towa :) jest pod względem wagi 2 tyg do przodu:) Gin smiał się ze mnie, że mam w sobie pasozyta! Dziecko takie duże, a ja mam anemię hemogl. 9.8. :(

Karolina7 to się zdarza, babeczkom w ciąży mieć anemię, ale na to lekarze znają lekarstwa i wszystko się wyprowadza na prostą, więc głowa do góry i uśmiech na twarz.

Cześć Karolinko moja immienniczko ;) witaj na lutówkach
Mam pytanko czy jestes z Gdańska ?? Pytam bo ja mieszkam w Gdańsku, co do invicty to wiem że to super klinika
leczenia bezpłodności w tym są ponoć bardzo dobrzy ale wiadomo kase niezłą sobie za to liczą ;)
szczerze to dziwnie lekarz z tobą postąpił hmm no comments
Gdzie chcesz rodzić w wojewódzkim? Ja wybrałam kliniczną ;)
Pozdrowionka

Kira, mieszkalam na Salwatorze dwa lata i nigdzie nie widzialam i nie slyszalam o usg 3d. Na poczatku Krolowej Jadwigi blisko KS. Jozefa jest klinika poloznicza SPES, ale z tego co widze w internecie to maja zwykle usg. A na Ksiecia Jozefa mieszka moja kolezanka, pewnie bedzie cos wiedziec, zaraz zapytam. Ale obawiam sie ze niestety nic z tego :(

reklama
Do góry