Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że w google znalazłabyś szybciej ...Witam.
Poszukuję restauracji na organizację chrzcin w Bielsku-Białej. Szczerze mówiąc zależy mi głównie na dobrych cenach, ponieważ ma to byc tylko obiad i tort, a dalsza część w domu. Osób 23. Mieszkam w okolicach Hałcnowa, więc im bliżej tym lepiej. Proszę o pomoc :-)
Google wyswietla bardzo niewiele, wlasciwie tylko 4 restauracje/karczmy nadające się na coś takiego i dzwoniłam do wszystkich, są głównie nastawione na całodzenną, huczną imprezę, więc się nie nadają. Może jest coś niedawno otwartego, lub małego albo na obrzeżach miasta, czego nie ma w internecie, bo nie wierzę że w Bielsku jest tyllo kilka restauracji... Widziałam na forach podobne pytania i pomocne odpowiedzi, więc i ja liczę na to samo.Myślę, że w google znalazłabyś szybciej ...
Dzięki za odpowiedź :-) gdzieś już czytałam o niej pozytywne opinie. Aczkolwiek sama trafiłam na restaurację Garden Bar na Żywieckiej. Cena 50 zł od osoby za obiad i nielimitowane napoje oraz polowa tej ceny za dzieci. Cenowo chyba nie znajdę lepiej? A może ktoś jeszcze ma coś sprawdzonego?To ja coś polecękarczma w Straconce. U góry są dwie kameralne salki, jedna na góra 12 osób, a druga trochę większa na Ok 30 osob. Jedyny problem to wnieść wózki na górę, ale przy tylu osobach ktoś pomoże
Sam obiad bez zimnej płyty to koszt 65 zł za osobę. Jędzenia dużo i wszystko pyszne. Do tego nie są wliczane napoje wiec trzeba je doliczyć do całości. Ale masz na nie 20% rabatu![]()