reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Wczoraj byliśmy z M na zakupach (jeszcze brakuje parę rzeczy-resztę kupię na początku pazdziernika) Udało nam się kupićw promocji paczkę Pampersów 98 szt za 42zł (Tesco) Chusteczki do pupy Pampers (288szt-4 opakowania) za 15 zł (w realu) w Tesco kosztowały 24zł
Kupiłam sobie wkładki laktacyjne J&J, szlafrok, kapcie i masę innych rzeczy dla Maluszka...
Kupiłam sobie wkładki laktacyjne J&J, szlafrok, kapcie i masę innych rzeczy dla Maluszka...magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja wczoraj zamówiłam sobie staniczki do karmienia dwa, poduszkę poporodową, kocyki polarkowo-bawełniane 2 dla dzidziusia, łyżeczki.
Czekam do wtorku i będą ... jupiiiiiiiiiii
Czekam do wtorku i będą ... jupiiiiiiiiiii

magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna jak przyjadą do mnie to zaraz porobię focie i wkleję.
A to przywiozłam dziś od siostry.
Kombinezonik z możliwością przypięcia do nosidełka

Nosidełko miękkie

Ubranko do chrztu takie wierzchnie

Ciepła kurteczka

A to coś dla chłopczka - gdyby okazało się, ze u mnie będzie.

Pojazd dla mojego skarba - spacerówka, bo gondola zapakowana w kartonie

I torba do wózia

Jeszcze worek ciuszków zostawiłam u mamy, bo już nie mam na razie miejsca w chałupce
A to przywiozłam dziś od siostry.
Kombinezonik z możliwością przypięcia do nosidełka

Nosidełko miękkie

Ubranko do chrztu takie wierzchnie

Ciepła kurteczka

A to coś dla chłopczka - gdyby okazało się, ze u mnie będzie.

Pojazd dla mojego skarba - spacerówka, bo gondola zapakowana w kartonie

I torba do wózia

Jeszcze worek ciuszków zostawiłam u mamy, bo już nie mam na razie miejsca w chałupce

Nie no Magdziunia łowy znakomite
Ten komplecik dla chopczyka (sorki za wyróznienie
) normalnie obłędowy
A sobote w sklepie takim samym wózeczkiem jezdziłam.
Mam nadzieje ze bedzie u ciebie dziurka bo szkoda by bylo kombinezoniku i wdzianka na chrzest
Ten komplecik dla chopczyka (sorki za wyróznienie
) normalnie obłędowy
Mam nadzieje ze bedzie u ciebie dziurka bo szkoda by bylo kombinezoniku i wdzianka na chrzest

blond_20
Czarownica
Jakie piekne....porzadne zdobycze
widac ze to juz blisko bo prawie wszystko mamy
widac ze to juz blisko bo prawie wszystko mamy
magdziunia
Październikowa Mama'08
Niom ale wiesz mój chrześniak właśnie w tamim wdzianku był niesiony do chrztu, więc dla chłopczyka tez może być.Nie no Magdziunia łowy znakomiteTen komplecik dla chopczyka (sorki za wyróznienie
) normalnie obłędowy
![]()
Mam nadzieje ze bedzie u ciebie dziurka bo szkoda by bylo kombinezoniku i wdzianka na chrzest![]()
A kombinezonik istnie laleczkowy

Jakie piekne....porzadne zdobyczewidac ze to juz blisko bo prawie wszystko mamy
![]()
Oj tak już prawie wszystko - pozotały drobności.
upssss przepraszam:-
-
-
-(
Ale wdzianko jest naprawde sliczniutkie
Ja dzis pokazałam mojemu ten garniturek co ostatnio kupiłam(jakos wczesniej nie było okazji) i zaczął sie smiac ze czapa jak u pazia
Normalnie mi rece opadaja jak słysze jego opinie.:-(Ja tu sie slinie i jaram najmniejszymi skarpetkami a on ma to gdzies dla niego wiele rzeczy jest zbednych:-
-
-( Dobrze ze mam wolna reke w zakupach
Ale wdzianko jest naprawde sliczniutkie

Ja dzis pokazałam mojemu ten garniturek co ostatnio kupiłam(jakos wczesniej nie było okazji) i zaczął sie smiac ze czapa jak u pazia
Normalnie mi rece opadaja jak słysze jego opinie.:-(Ja tu sie slinie i jaram najmniejszymi skarpetkami a on ma to gdzies dla niego wiele rzeczy jest zbednych:-
reklama
Podziel się: