reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Wanienka super i taka bajerancka.
Ja też słyszałam o kłądzeniu pieluszki na spód i dodatkowo okrywaniu dzidzi.
Ale przecież taka kąpiel nie trwa długo - raz, dwa i do wycierania, ubierania, karmienia i lulu :-)

A ja dzis pojechałam z zamiarem zrobienia reszty zakupów dla smerfa i wrociłam tylko z komplecikiem Szczoteczka +grzebyk, zapinka do smoka, 1 skarpetkami:-D:-D:-D
Normalnie koce albo wzorzyste albo rózowe i żółte. Szukałam fajnego kompleciku na wyjscie ze szpitala i tez nic ciekawego:baffled: Normalnie albo ja taka wybredna albo faktycznie nic nie było:laugh2::laugh2:

ja na wyjście ze szpitala mam taki pajacyk welurowy, no i małego oczywiście będzie trzeba w kombinezonik wsadzić, bo już pewnie dość chłodno będzie;-)

Ja też mam taki cieplejszy ale bez kombinezoniku się nie obejdzie chyba.
Październik jeszcze na początku może być cieplutki, ale później to już brrrr.

A ja jeszcze nie wiem w co ubiorę dzidziusia na wyjście:confused: Muszę przejrzeć co wogóle już mam, chyba w przyszłym tygodniu popiorę i trochę przygotuję. Ciekawe jaka pogoda będzie na początku października.

Ja mam zimowy kombinezonik ale nie wiem jeszcze jaka będzie pogoda.
A tak pod spód to jeszcze nie wiem , napewno body , jakąś bluzeczkę i spodenki, ale jeszcze przejrze i pomyślę:-)

reklama
Do góry