reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

A to na lato.Kupiliśmy już dużo ciuszków na lato bo w 5,10,15 były przeceny noi jak sie w ciąży jest to jeszcze jakiś tam rabat.Więc sie opłacało.Szafa pęka w ubrankach małej to tylko niektóre rzeczy.Ale nie wiem jaką wanienkę kupić czy taką zwykła czy nie? Co doradzacie?

Załączniki

• DSC00613.JPG
    DSC00613.JPG
    318,3 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00614.JPG
    DSC00614.JPG
    187 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Gratuluję udanych zakupów!!! Śliczności te Wasze zdobycze, ale ja już się nie dam skusić :-p Trzy razy przeglądałam kartony, mam wszystko co potrzeba :laugh2:

A jeśli chodzi o wanienkę, to szczerze powiem, że nie wiem co doradzić. Myślę, że lepsza jest większa i bez tego plastkiowego wkładu na którym sadza się dziecko. Ja mam jeszcze takiego misia z gąbki na którym kładzie się malucha i ono tak sobie leży pod kątem i się nie ślizga. Tyle z moich doświadczeń. Chyba fajnie jakby miała odpływ, ale ja nie miałam i też przeżyłam.

Wesolutka same cukierkowe ślicznosci:))))
Co do wanienki przy Laurce miałam zwykła bez zadnych wkładów itp i było Ok teraz tez mam miec taka (od bratowej bo swoja oddałam) Natomiast przy Niki miałam taki regał kapielowy bardzo był mi przydatny:tak::tak::tak: Normalnie zajefajna sprawa(ale spokojnie mozna sie bez tego obyc to taki rarytas:-p)
Dla siostry blizniakow kupilismy w prezencie i mnie korci by zapytac czy jeszcze go ma ale nie wiem czy wypada:confused:

Wesolutka sliczne!! co do wanienki ja mam najzwyklejsza a na spod kladlam pieluszke tetrowa i tez bylo ok.Teraz sa rozne wynalazki ale mozna i bez nich sie obyc takie malenstwo kapie sie kilka chwil i wystarczy jak podczymamy je reka - ja tak robilam ale kazdy zrobi jak zechce.

Wesolutka udane zakupki
Co do wanienki to w szkole rodzenia położna mówiła że najlepiej sprawdzają się te tradycyjne bez bajerów. Ponoć najwygodniej się w nich kąpie.
A ja mam taki podkład z materiału zamiast pieluszki tetrowej bo dostałam od koleżanki ale czy to się sprawdzi to zobaczymy:happy:

reklama
Minisia ta twoja to chyba połowy z szafy nie ubierze:))))A ja dla relaksu przegladam allegro i zakupiłam takowy komplecik dla smerfika. sądze ze bedzie fajnie sie kompletował z kombinezonikiem:)))
Czarna79 fajny ten komplecik dla małego smerfika, też będę musiała coś podobnego kupić.
A ja chociaz juz mam pelna szafe ubranek dla mlodego, to jak patrze na wasze zdobycze zaczynam miec watpliwosci czy tyc ubranek czasem nie jest za malo:baffled:
Magdasf1 ja też mam podobnie, jak patrzę na te wszystkie śliczności to wydaje mi się że czegoś mi zabraknie dla małego...Najwyżej będziemy dokupowały po rozdwojeniu...
Ale nie wiem jaką wanienkę kupić czy taką zwykła czy nie? Co doradzacie?
wesolutkaaa gratuluję udanych zakupów. My kupiliśmy taką wanienkę na allegro WANIENKA FISHER PRICE AKWARIUM + GRATIS!!! (425847373) - Aukcje internetowe Allegro , moja znajoma ma dla swojego bobaska i jest zadowolona. Zobaczymy czy nam się sprawdzi...

Do góry