reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Ja planuje body+jakis komplecik(ewentualnie bawełniany pajacyk) +kombinezonik. A jak bedzie chłodno nakryje kocykiem:-p
I wlasnie szukam jakiegos komplecika co by szybko ubrac:-p

reklama
Wczoraj byliśmy z M na zakupach (jeszcze brakuje parę rzeczy-resztę kupię na początku pazdziernika) Udało nam się kupićw promocji paczkę Pampersów 98 szt za 42zł (Tesco) Chusteczki do pupy Pampers (288szt-4 opakowania) za 15 zł (w realu) w Tesco kosztowały 24zł:szok: Kupiłam sobie wkładki laktacyjne J&J, szlafrok, kapcie i masę innych rzeczy dla Maluszka...

A ja wczoraj zamówiłam sobie staniczki do karmienia dwa, poduszkę poporodową, kocyki polarkowo-bawełniane 2 dla dzidziusia, łyżeczki.
Czekam do wtorku i będą ... jupiiiiiiiiiii :-D

Czarna jak przyjadą do mnie to zaraz porobię focie i wkleję.

A to przywiozłam dziś od siostry.

Kombinezonik z możliwością przypięcia do nosidełka

Nosidełko miękkie

Ubranko do chrztu takie wierzchnie

Ciepła kurteczka

A to coś dla chłopczka - gdyby okazało się, ze u mnie będzie.

Pojazd dla mojego skarba - spacerówka, bo gondola zapakowana w kartonie

I torba do wózia

Jeszcze worek ciuszków zostawiłam u mamy, bo już nie mam na razie miejsca w chałupce :-D

Nie no Magdziunia łowy znakomite:tak: Ten komplecik dla chopczyka (sorki za wyróznienie:-p) normalnie obłędowy:rofl2: A sobote w sklepie takim samym wózeczkiem jezdziłam.:-D
Mam nadzieje ze bedzie u ciebie dziurka bo szkoda by bylo kombinezoniku i wdzianka na chrzest:-p

Nie no Magdziunia łowy znakomite:tak: Ten komplecik dla chopczyka (sorki za wyróznienie:-p) normalnie obłędowy:rofl2: A sobote w sklepie takim samym wózeczkiem jezdziłam.:-D
Mam nadzieje ze bedzie u ciebie dziurka bo szkoda by bylo kombinezoniku i wdzianka na chrzest:-p
Niom ale wiesz mój chrześniak właśnie w tamim wdzianku był niesiony do chrztu, więc dla chłopczyka tez może być.
A kombinezonik istnie laleczkowy :-D

Jakie piekne....porzadne zdobycze:tak:widac ze to juz blisko bo prawie wszystko mamy:tak:

Oj tak już prawie wszystko - pozotały drobności.

upssss przepraszam:-:)-:)-:)-(
Ale wdzianko jest naprawde sliczniutkie:tak:

Ja dzis pokazałam mojemu ten garniturek co ostatnio kupiłam(jakos wczesniej nie było okazji) i zaczął sie smiac ze czapa jak u pazia:baffled: Normalnie mi rece opadaja jak słysze jego opinie.:-(Ja tu sie slinie i jaram najmniejszymi skarpetkami a on ma to gdzies dla niego wiele rzeczy jest zbednych:-:)-:)-( Dobrze ze mam wolna reke w zakupach:-D

reklama
Do góry