• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Phelania - ja podobnie jak Izi85..dla Marysi miałam 20 sztuk tetrowych (najzwyklejszych białych) i 4 sztuki flanelowych.
Flanelowe do lekarza, na wagę, na kozetkę..a tetrowe w domu, do ulewania, do podkładania pod główkę (ja jeszcze dawałam pod pupę na rożek, bo różne sytuacje mogą się zdarzyć:-D)..
Taką samą ilość nabyłam dla mojej drugiej kruszynki..

ja mam pieluszki po Kamilku,które są w stanie idealnym bo mialam za duzo, dokupiłam tylko 2 flanelowe bo nie miałam, miałam zwykłe białe tetry i kolorowe tetry, i jeden "ala" kocyk(wygladalo jak mega duza pielucha) z flanelki ktory wkladalam zamiast pieluszki zeby malemu bylo milej.
Ja uzywalam tetry przy jedzeniu malego nie szkoda mi bylo tez jej zniszczyc na pozniejszym etapie nauki jedzenia samemu, no i ze wzgledu na maly problem z bioderkiem robilismy Kamilowi tzw pieluchowanie czyli 2 tetry miedzy nozki zeby trzymał " na żabę".
Moim zdaniem starczy spokojnie 15-20 tetrowych (kolorowe lub zwykle) + 2-3 szt flanelowe.

sosnowi... ta gąbka moim zdaniem to głupota, lepszy już wkład materiałowy na wyprofilowanym stelazu lub plastikowy.. ale nie ma to jak owinac dzidzie w pieluszkę i wsadzić do wanienki z samą wodą:) testowałam.. polecam. Gąbka wchłania mnostwo wody i jest wowczas ciezka mega wanienka do tego nei da się ukryć że woda szybciej chłodnieje i do tego już słyszałam tą opinię od wielu ise zgadzam z nią to jest składowisko bakterii...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry