reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Mła- my teraz mamy 0-13 kg więc jeszcze , jeszcze a następny Maxi Cosi priori 9-18kg, jest ok polecam i Olka w nim jeździ do dziś. Jesienią w zeszłym roku kupiliśmy też Maxi Cosi 15-36kg do auta dziadka i trochę za duży był a młoda miała prawie 3 latka a dla naszych maluszków to w ogóle mutant.

reklama
Ja mam identyczny jak maxuell podpisuje się dwoma rękami wart wszystkich pienędzy a żu jeździ w nim od ok roku więc przesiadła sie jak miała 2,5
przedtem jeździła w maxi cosi tobi również polecam bo ja napewno jak przełoże Ozika za kilka m-cy to w tobi dobrze usztywniony 0-18 ale jak pisałam moja Zu do 2,5 roku jeździła bo nawet teraz mogła by bo waży 15,5 a podłówek jest regulowany....

My przy wyborze kierowaliśmy się bezpieczeństwem ale i mocowaniem np mi podobał się britax i był w tej samej klasie a był beznadziejny po przymocowaniu latał a te obydwa są mega sztywne i sam sprzedawca powiedział że klienci tylko gwiazdkami się sugierują a jeszcze wygoda dziecka i mocowanie jest ważne więc warto pojechać i sprawdzić

Dziewczyny mam pytanie,
zepsuł mi się podgrzewacz. Dostałam go od koleżanki, bo już swoje dzieci wykarmiła butlą.. :-D Używałam go jedynie w nocy, bo Adas je ok 1:00, no i teraz mam problem bo nie wiem co kupić? Kasy za bardzo nie ma, ale nie wiem czy takie nieznane firmy z allegro są czegoś warte? PODGRZEWACZ SNOW BEAR DO WSZYSTKICH BUTELEK OKAZJA (2390300149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może polecicie coś? A może macie jakieś inne patenty na podgrzewanie wody?

Nastazja ja mam "bez firmowy" kupiony w sklepie dziecięcym. Na szerokie i wąskie butelki. Podgrzewam w nim też obiadki dla Niny. Służy już 3 miesiące i jest ok. Także myślę, że nie trzeba wydawać dużych pieniędzy ;)

A u mnie podgrzewacz tt stoi nieużywany bo wodę mam przygotowana zawsze w czajniku i jak potrzebuje podgrzac to go włączam na chwile albo na noc zawsze przygotowuje sobie termos (taki pół litrowy)i wlewam tam wodę i mam ciepła do rana.

reklama
Do góry