• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ja mam identyczny projektor i w sumie już jakiś czas nie używam bo baterie padły ale cieżko mi stwierdzić czy to opłacalny wydatek!
Ale chyba zaczniemy znów używać zeby się przekonać :-)

Fajna myśl ten projektor może też się za takim czymś rozejrzę. U nas zainteresowanie karuzelką minęło raz na jakiś czas spojrzy na nią a tak to ma w nosie jedyne co Maciusia interesuję od karuzeli to pilot :-)

hmm , nie upieram się przy tym wcale, jak juz to myślałam aby kupić używaną za małe pieniądze, bo w łóżeczku wieczorem mały i tak nie zasypia, tylko rano mu włączałam karuzelę jak się budził...

my mamy karuzele fp tropikalny las i ona ma funkcję 3w1 po sciągnięciu pałąka z karuzelą zostaje na łózeczku cos podobnego jak wkleiłas, nie ma co prawda projektora na sufit ale ma lampkę i melodyjki czyli to co było w karuzeli, u nas to się przydało Kamil był bardzo związany z szumem lasu, i jak miał problem z zasypianiem ok. 8 mies. zycia to nas uratowało. własciwie rozstał się z tymi melodyjkami hm.. jakos przed majem oddająć grzecznie małej cała karuzelę

Wystawiłam karuzelę na allegro rano i już sprzedana:-D Licytuję już inne zabawki, w tym projektor, zobaczymy co z tego wyjdzie.
A jutro skoczek ma dojść:rofl2:

To jutro będzie brykanko :D
Ciekawe który poziom wysokości będzie odpowiedni dla Bartusia. U nas na 1 nic się nie działo. Dopiero jak M przełożył na 2 zaczął się szał. Nie rozumiem tylko dlaczego moje dziecko przy podskakiwaniu ma otwartą szeroko buzię :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry