reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

ja byłam o 22 w tesco i pampersów od groma, kupiłam juz 4, mimo że jeszcze na 3 jedziemy, ale zuzyje te 1.5 paczki co mam i będziemy juz przechodzic na 4 powolutku. Ubranek masa na wyprzedaży, włożyłam do kosza legginsy,dresiki itp.. po czym przy kasach odłożyłam bo przypomniałam sobie ze w szafie mam ogromną torbę podrozną z ciuszkami od 74 w zwysz, więc musze szybko kuknac czego ewentualnie brak i kupię.

reklama
dziewczyny mam pytanko: czy użwywa któraś z Was siateczki do owoców ???
tnproduct_1289221291_1472445236_Siateczka do owocow Canpol ZM.jpg o taką

Asienka, ja czasem używam, ale nie z siateczki, tylko z silikonu. Mała zjadła dzięki temu troszkę banana. Niestety ze względu na to, że nie je papek nie mogę jeszcze poszaleć z innymi owocami.

Asienka, mój smok był kupiony w Irlandii i wyrzuciłam już opakowanie, więc nie wiem. Jak znajdę takie w necie, to Ci zapodam link ;)
(jest na przedostatnich fotkach w naszej galerii na zamkniętym)

dziękuję dziewczyny:):) w poniedziałek szukam tego cuda...Michaś wszystko pakuje do buzi więc myślę że byłaby to przydatna rzecz zapakował by do buziaczka a tam? niespodzianka coś pysznego!:):):)

reklama
My mamy ten GOOD IEKA_P0808
http://www.kidisgo.com/Baby-shop-ba...y-accessories/clevamama-clevafeed-safe-feeder
Jeśli znajdę jakiś polski link, to zedytuję post

Edit:
Chyba nie ma tej firmy w Polsce, ale są podobne. Szukaj pod hasłem "gryzak do podawania pokarmu" bo inne firmy też takie produkują.

Szukając gryzaka natknęłam się na coś fajnego. Czy może któraś z Was się orientuje, czy w Polsce też sprzedają takie listwy zabezpieczające łóżeczko przed małymi zębalami????
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/80117591/

Ostatnia edycja:
Do góry