reklama

Robimy zakupy dla maluszka

foto 024.jpgfoto 019.jpgfoto 020.jpgfoto 023.jpg

- butelka Avent
-mata z funkcją kojca. Kupiłam ją coś chyba za 20 zł, ponieważ sklep w moim mieście był likwidowany i została już ostatnia, a koszt takiej maty to około 100- 120zł, więc super okazja, a zawsze chciałam mieć coś takiego dla mojej kruszynki:-)
- no i oczywiście ciuszki, jak widać w różnych kolorach, ponieważ dzidzia nie chce pokazać co ma pomiędzy nóżkami

Mam jeszcze różne inne rzeczy, ale nie będę robić aż tyle zdjęć, bo już mi się nie chce;-)

reklama
Dagne, śliczny kolor nosidełka, mój ulubiony :)
27012701- Super ta mata i tyyyyle ubranek już masz, pozazdrościć.

Moja mama dziś kupiła dla maluszka huśtawkę (fajna, taka zabuowana, z oparciem, bokami i przyciskami które wydają dźwięki) :) Była przecena z 50 zł na 7 zł ;) Stwierdziła że za rok już się pohuśta, haha..

Dziewczynki gdzie wy macie takie tanie sklepiki??:)
super mata!!!!!
ja dzis kupilam polspioszki sliniaczek spiochy i bluze:):):)rozowe:)
jak bedzie chlopiec to bedzie chodzil w rozu hehheheh

ja przy Patryku uzywalam na poczatku butelek tommie t bo mialam taki laktator...
pozniej avent do dzis:):)

a lovi ma super kubek 360' Patryk ma i rewelacja!!polecam!!!!

Faktycznie duża przecena z 50 na 7zł, opłacało się :)

A co do ubranek, to lubię kupować takie ciuszki, ale za to moja mama uwielbia, więc nie dziwne, że już tyle wszystkiego mam. Narazie przystopowałam , już naprawdę musi być coś po okazyjnej cenie, żebym kupiła. Ale bądź co bądź dziecięce ubrania są dosyć drogie, wiec warto polować na przeceny:-)

Izi też mamy kubek lovi 360 st. jest rewelacyjny:) mały nie umiał pić z kubka aventu a jak kupiłam ten to odrazu załapał i tak towarzyszy nam juz hho hooo ok. 7-8 miesięcy, z tym że dokupuje regularnie uszczelki i wymieniam, a ze sa taniutkie to nei problem, przynajmniej nie przecieka kubek ( raz nam się za mocno zuzyła uszczelka i ciekło)
polecam sa 3 wielkosci ja odrazu wziełam ten od 12 mies. i nie załuję.
Kota piękne ciuszki ja czekam do soboty łudzac sie nadzieją ze poznam płec i albo w te albo w tamte;p.
Żabko nie jestem pewna czy 2 rożki ci są potrzebna, dzieciaczki w momencie z nich wyrastają, jedyny atut to że mozna potem uzywac jako przykrycie dla bobaska:) lub na nich kłaść. a do srodka zawsze mozesz podłozyc pieluszke zeby nei ulał bobas bezposrednio na rozek:). Ja Kamila trzymałam w rozku moze przez pierwsze 2 tyg. ale było tez mega ciepło.. i nei chciałam żeby się nabawił potowek od przegrzania, nawet moj maz za długo go nie uzywal.. a bał się trzymac dziecko bezposrednio na rękach( za mało sztywny był dla niego).

wstydliwe te Wasze Maluszki że jeszcze płci nie znacie:-) mój Mały już w 14 tc tak wystawił swoje "klejnoty" że sie nie dało niezauważyć, nawet ja nie znając sie za bardzo na USG zauważyłam:-D tylko od 3 miesięcy nie chce buzi pokazać, rączkami zakrywa, a ostatnio nawet nóżkami, taki akrobata z Niego:-D ale przynajmniej wiem że moge szaleć z zakupami na niebiesko:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry