reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Trochę mnie nastraszyłaś asko_. Chyba rzeczywiście już pora zacząć "gromadzić". I przekonał mnie argument o łóżeczku. Problem jedynie w tym, że wymarzyłam już sobie taki mebel, ale nie widziałam podobnego w żadnym sklepie w necie, tyle że to już zupełnie inna bajka... :-)

reklama
Mla, ejj no ale ja nie chciałam Cię straszyć:) hhi spokojnie, a lozeczko wystarczy rozłożyć tak z 1-2 tyg. wczesniej, mozna nawet ubrać juz poscielkę, ale wtedy warto przykryć jakims kocem lub folią żey się nei kurzyło.
Z pewnością znajdziesz wymarzone hehe masz jeszcze czas:).

A oto moje dzisiejsze zakupki dla Maluszka =)

IMG_1553.jpgIMG_1552.jpgIMG_1551.jpgIMG_1554.jpgIMG_1555.jpgIMG_1556.jpgIMG_1557.jpgIMG_1558.jpg
IMG_1559.jpgIMG_1560.jpg

Jeszcze mam parę większych ubranek na 3-6 mscy do tego udało mi się dzisiaj kupić tanio łóżeczko turystyczne z podnoszonym poziomem, przewijakiem i półeczką na akcesoria i cały zestawik pościeli kołderka podusia prześcieradeło dwa polarkowe kocyki i ochraniach na łóżeczko =)

Ostatnia edycja:
Żabcia śliczne ciuszki,takiego reniferka miał mój Matt,ale nie wiem gdzie go oddałam.A ten króliczek przytulanka fajniusi.Ja kupiłam pieska przytulankę :tak:

No to moje nabytki.Nie jest ich dużo bo dopiero zaczynam.A po dzieciach wszystko oddałam :eek::-D

kombinezonik Premaman na zimę
122fbfa.jpg

Taki kombinezonik do gondoli i fotelika samochodowego bo ma dziurki na pasy bezpieczeństwa:

juixxf.jpg

Piesio przytulanka:
4imr6p.jpg

Czapeczki:
2i6yqo8.jpg

śpioszki welurkowe:
334i0p1.jpg

Kolejne śpioszki:
330z2g4.jpg

Kaftanik:
ambaeb.jpg

Body z dł.rękawem
2its94y.jpg

Body z kr.rękawem
n3u7wh.jpg

Komplecik body+ spodenki
10fe1zt.jpg

spodenki w rzeczywistości są mocno bordowe:
24ev0j6.jpg

Jak wiadac,mam tego niewiele.
jeszcze czekam na odpowiedź sprzedawcy co do tej wyprawki:
Complete Newborn Large Bundle 40 Items For Sale in Tallaght, Dublin: Buy and Sell Used Baby & Nursery, Second Hand Clothing, Blankets & Covers on Adverts.ie

anineczka śliczne ciuszki =) a przytulasiek słodki =) Super ta wyprawka co czekasz na odpowiedź, powodzenia żeby była pozytywna =)
Heh widzę że podobnie jak ja masz pełno czapeczek (u mnie to chyba jest już ich z 10) ale jak się trafia okazja to kupujemy wszystko =)

Super te wasze zdobycze zakupowe :) do mnie zadzwoniła siostra z UK, że kupiła mi jakieś ciuszki, więc będę czekać na paczkę, ale pewnie wyśle razem z wózkiem, więc z miesiąc poczekam jeszcze, a tak bym chciała już je mieć w rękach :)
Za to kupiłam 5 rzeczy, tak dla poprawy humoru :) Termometr kaczuszkę do kąpieli, pieluchy tetrowe z nadrukami (misie), butelkę Tomee Tipee, czapeczkę bawełnianą i 1 body :)
dla dzidziusia.jpg

Ostatnia edycja:
Gratuluję udanych zdobyczy :)

Ja mam pytanie, jaką kupujecie szczotkę do włosów dla dzidzi, wiadomo miękką, ale czy ze sztucznego włosia, czy naturalnego?
A jakie nożyczki, żeby były dobre i trwałe?
A czy rozglądałyście się już za wanienką, czy kupić taką profilowaną, a może zwykłą i do tego taką plastikową wkładkę???
Już sama nie wiem....

reklama
Ja pokupowałam takie rzeczy dla Maluszka =)

IMG_1570.jpg Tu kupiłam szczoteczkę z Disney baby (ale szczerze nie wiem z jakiego jest włosia) termometr do kąpieli z tej samej firmy co szczoteczka.
No i cążki i nożyczki z Tommee Tippee wydaję mi się że będą najlepsze.

A co do wanienki to my planujemy kupić taką i siedzonko. Zastanawiałam się nad wanienką gdzie siedzonko jest na stałe przymocowane ale stwierdziłam że w takiej Maluszek się dłużej popluska bo ta ma 102 cm a tamte są o wiele większe i to siedzonko z czasem malec nie będzie go potrzebował.

wanienka.jpgstojaczek do wanienki.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry