reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
anineczka my też chcemy to łóżeczko z żyrafką ale to już mój wymysł:-) mam stare po sobie jeszcze ale też bede je używac, bo mam domek pietrowy i jak bedę coś robic w kuchni to lepiej mi będzie mieć maluszka na dole niz biegać po schodach, no i w razie jak z babcią zostanie to też nie będzie musiała biedna biegać:-D mieliśmy możliwość od siostry mojego M wziąść używane ale tak sie uparłam na te z żyrafką że nie chcemy (a zresztą wiem jak ona o rzeczy dba wieć nawet niechce wiedzieć w jakim stanie jest to łóżeczko:no:) ale za to M nie chciał słyszeć o używanym wózku, napalił sie na nowy jakby nowe auto kupował:-D

widzę, że czas już na poważnie zacząć się rozglądać za wózkiem i za łóżeczkiem :dry:
chyba zaczyna do mnie docierać fakt, że jednak ten mały szkrabek wyjdzie z brzucha i trzeba naprawdę wybrać się na zakupy, bo całe nasze dotychczasowe życie ulegnie diametralnej zmianie :-)

moje dzisiejsze zakupy dla malutkiej:) wszystko kupiłam w ciuszku, ale ubranka są jak nówki:) Lubie tak polować, super rzeczy idzie dostać i za fajną kasę, a dzidzia tak szybko rośnie.
.
IMG_5718.jpgIMG_5706.jpgIMG_5707.jpgIMG_5708.jpg
IMG_5711.jpgIMG_5712.jpgIMG_5715.jpgIMG_5717.jpg

asko śliczne ciuszki ja też lubię sobie tak pochodzić po ciuszkach i coś powynajdywać nawet dzisiaj też byłam i troszkę kupiłam mam już tyle tego że mi się szuflada w komodzie nie domyka =)

Widzę że nie tylko ja mam chęć iść na wielkie zakupy :)
Co prawda mam już kilka rzeczy :) Śpioszki uniwersalne :) Skarpeteczki, rękawiczki dla niemowlaczka na rączki, śliniaczki :)
Poważniejszym zakupem jak na razie był wózek :) Dziadek sponsorował :) Prosty, coś w tym stylu: Anmar super wyposażenie najtaniej pompowane koła!! (1750432096) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko będę kupowała używane. Są naprawdę nie drogie i bardzo ładne. Wyczyszczę i będzie super :) Kupię materacyk, ochraniacze i pościele na naszym polskim allegro :) Tak samo podgrzewacz do butelek czy laktator :) Drobne rzeczy takie jak smoczki, butelki itp. kupię na miejscu. Tutaj są tańsze niż w PL. Co z resztą się okaże :) Jeszcze mamy troszeczkę czasu :)

hehe dzięki:) nie pomyślcie że mnei ogarnął róź szał!!! ale kolorowe i uniwersalne mam po kamilku więc postanowiłam narazie dokupic tylko takie typowo dziewczęce kolorki i wzorki:) Ale nei szaleję mega, bo za jakies 2 tyg. mam dostać od kuzynki po jej córci(a wiem że babcia małej miała hopsia i nakupowała jej pięknych rzeczy)

Widze ze i was ogarnal szał zakupów :)

Ja pare dni temu przejzałam ubranka po Marice i wlasciwie malo odlozylam dla chlopca wiec niedlug tez zaczne szalec na zakupach:) Ale teraz juz wiem co jest mi potrzebne a co kupie bo mi sie podoba :P

reklama
A do mnie dzisiaj przyszła wielka paka z allegro
biggrin.gif
Pochwalę się, a co...
wink2.gif

Skarpetki z grzechotką

Mięciutki kocyk

Ceratki do odbijania

Pieluszki

I coś dla mnie. Poducha rogal, moja jest w fioletową kratkę

Dziewczyny, naprawdę warto zamawiać w internecie, sporo zaoszczędziłam na tych rzeczach i tak np. poducha w sklepie kosztuje 87zl, ja zaplacilam 57zl., pieluszki w sklepie 36zł, ja dałam 25zł. Kupowałam to wszystko u jednego sprzedawcy, więc za przesyłkę zapłaciłam tylko 15zł.
Polecam tego sprzedawcę, ma naprawdę niskie ceny, do tego przesyłka ekspresowa...
allegro.pl/listing.php/user?us_id=5778854

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry