reklama

Robimy zakupy dla maluszka

No o śpiworkach wiem, ale tego dziecku nie kupię, duzo koleżanek mówiło, że dzieci nie chcą w tym spać, a poza tym podobno u nas położne i lekarze nie zalecają, bo to krępuje ruchy.

Ostatnia edycja:
reklama
Nastazja moja dwójka spała pod kołderkami i o zgrozo na poduszkach :-D
Piszę o zgrozo bo się nasłuchałam,że dziecko musi spac na płaskim czyli bez podusi :confused2:
Śpiworki u nas też nie zdały egzaminu :no:

A ja poszperałam trochę po sklepach i w lumpeksie, no i oczywiście nie obyło się bez zakupów dla maleństwa :)

foto 033.jpg to akuratnie z lumpeksu. Bluza typowo na zimę (przyjemniutka i cieplutka), spodenki, koszulka i czapeczka. Wszystko oczywiście białe, ponieważ nie wiem jeszcze co pod serduchem u mnie siedzi :)

foto 034.jpgA to już sklepowe. Termometr do kąpieli, dwie pary malutkich skarpetek i dwie pary łapek niedrapek :)

27012701 super ubranka i zakupy!!!
nastazja co do kołderek, my pościel mamy od samego początku.. ale nei używaliśmy ponieważ było gorąco, dopiero na poxną jesien jak Kamil miał 6 mies, zaczełam go przykrywać nią wczesniej kocykiem i spał na poduszce klin lub tej z kompletu od poscielki ona przecież jest płasciutka :) a teraz bywa roznie czasem ja wyrzuca i spi bez czasem na niej, z kołderki się wykopuje ale to ma po tacie lubi spac odkryty. A teraz mam zamiar stosowac od poczatku posciel, albo gruby akrylowy kocyk.

Matko śliczne macie już rzeczy :)
jak ja bym chciała zobaczyć już ciuszki, które córeczce siostra kupiła... ale muszę poczekać na większą kumulacje rzeczy i wtedy dostanę paczkę :)

27012701 piękne ubranka.

Ja sądzę co do kołderki że będziemy używać od początku kiedyś dzieci sypiały pod kołderkami i na poduszkach i nie było śmierci łóżeczkowych ani nic takiego.

reklama
Kochane bardzo polecam Wam poduszkę profilowaną miałam ją przy pierwszym synku i zakupiłam teraz nową.
Pediatra bardzo mnie chwaliła bo mały dzięki niej leżał prawidłowo i to dało się zauważyć przy badaniach:tak:Coś jeszcze mówiła,ale niestety nie pamiętam.Niedawno przypomniałam sobie o niej i postanowiłam wrócić:-)do jej używania.
Tu jest aukcja z tą podusią+ poszeweczką SUPER PODUSZKA DLA NIEMOWLAKÓW! KLIN profilowana (1750123470) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry