reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Nastazja, zestaw super, a ten kocyk- identyczną aukcję oglądałam wczoraj ;) i zamówię ten puszysty :) a co do przewijaka, to ja nie będę kupować, bo osłuchałam się innych, że tak naprawdę wcale nie jest potrzebny, bo dzidziusia nawet wygodniej przewinąć na łóżku (naszym) podkłądając tylko podkład ceratkowy :) moja szwagierka zdjęła taki przewijak z łóżeczka chyba miesiąc po urodzeniu, bo zajmował miejsce, a już potem bała się, bo mały zaczął ruszać nóżkami, że przewijak był za wysoko. Każdy kupi co będzie słuszne, ale ja z niego rezygnuję :)

No właśnie Dagne też nie jestem przekonana do przewijaka, dlatego spytałam Was czy warto, ale póki co się wstrzymuję. Kocyk zamawiam, bo ładniejszego nie znalazłam, teraz szukam rożka :)

Ja przewijak uzywalam dotad az Marika z niego wyrosla :)

A rozek to rzecz niezawodna fakt :) U nas to ja wolalam trzymac maja w rozku, a moj P bez ale on wogole byl odwarzny bardzo :) Np. to on poraz pierwszy przewinal mala :) I o dziwo sie wcale nie bal :)

Nastazja ja mam dla Kamila ten kocyk i jest cudny, jest jeszcze wersja taka milusia ale mniej puszysta(tzn krotkowłosa że się tak wyraże, też mamy i nawet mały go bardziej lubi :) będe rowniez zamawiała taki dla małej, co do przewijaka ja sobie bardzo chwaliłam, korzystałam z niego do momentu aż mały zaczał mocniej fikać na nim, i przydał się tez jako miejsce na pieluszki tetrowe pampersy czy cos podobnego. I teraz tez mam zamiar korzystać:).

Ja wczoraj byłam w CH i oczywiście nie obyło się bez zakupu paru drobiazgów dla Niuni.
Załapałam się jeszcze na przeczeny w Smyku i kupiłam takiego welurkowego pajaca z takimi słodkimi "falbankami" na pupie za 20zl (przeceniony z 45zl)

20110811540.jpg20110811541.jpg

A w H&M czapeczkę z uszkami i rękawiczki niedrapki

20110811542.jpg

Dzisiaj z kolei wreszcie zdecydowałam o zakupie komody kąpielowej. Bardzo długo się nad tym zastanawiałam, ale po obejrzeniu jej na żywo i po małym wywiadzie wśród dzieciatych koleżanek wybór padł na KOMODA KĄPIELOWA OPEN PRATIC kolor FAMILY BEARS firmy PRIMI SOGNI kolekcja 2011 | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmien
Udało mi się znaleźć super cenę, w sklepach te same komody kosztują prawie 500zł...

My z przewijaka bylismy bardzo zadowoleni,przynajmiej mozna bylo porzadnie przewinac w dobreej pozycji bez nachylania sie...
a z kolei jak kapalam Malego to nie mielismy stojaka do wanny i strasznie bolaly mnie krzyze....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry