reklama

Robimy zakupy dla maluszka

A gala spioszki bardzo ladne ale powiem Ci ze swojego doswiadczenia ze mielismy bardzo podobne tylko ze niebieskie w kwiatuszki i Marika nie miala ich na sobie ani razu, bo denerwowaly mnie te falbanki na pupie. Kupujac je nie pomyslalm o tym ze moga dziecku przeszkadac, ale kiedy mala sie urodzila tok myslenia mi sie zmienil i lezaly w komodzie tylko..

reklama
Violett - też mnie zastanawiało czy te falbanki nie będą przeszkadzać, ale sprawdziłam i są one bardzo mięciutkie i delikatne, nie powinny gnieść malca w plecy. mam nadzieję, ze dziecko będzie czuło się ok...

ja też korzystałam z przewijaka i dla mnie rewelka.
Miałam to samo napisać o falbankach co violett,że raczej mozesz ich nie założyć maleństwu:sorry:

ja tez np nie lubilam pajacykow na jedna noge;/
tzn wolalam zapinane na calosci do stop...

no i oczywiscie nienawidzilam dzinsow do 3 miesiecy zycia maluszka Masakra!!!
jak taka kruszyna moze wylezec na guzikach;/;/

od przyszłego czwartku w Lidlu bedą kocyki i inne rzeczy dziecięce. ten kocyk jest taki milusi jak te z Bobasa:) i cena tez przystępna, tamte moze i tańsze ale z kosztami wysyłki wychodzi na to samo:-) widziałam je kiedyś na żywo i są naprawde śliczne, może któraś sie zainteresuje:-) LIDL

Ostatnia edycja:
Violett - też mnie zastanawiało czy te falbanki nie będą przeszkadzać, ale sprawdziłam i są one bardzo mięciutkie i delikatne, nie powinny gnieść malca w plecy. mam nadzieję, ze dziecko będzie czuło się ok...

U mnie tez byly mieciutkie, ale jako i tak to do mnie nie przemawialo, tym bardziej ze takie male dzieciatko ciagle lezy na pleckach :)

Dziewczynki ja mam do sprzedania kombinezon rozowy ale czekam na dzisiejsza wizyte zeby sie upewnicz czy napewno u mnie mieszka synek :) Jezeli tak to zrobie zdjecia i wstawie :)

Mam pytanko do mamus które juz maja dzieciatka chce kupic lozeczko podobaja mi sie najprostsze bez baldahimów itd ale wynalazłam aukcje ŁÓŻECZKO TAPCZANIK 140x70 HAFT MOSKITIERA DARLAND (1742108382) - Aukcje internetowe Allegro i interesuje mnie tylko to ze lozeczko mozna pozniej rozlozyc i jest prawdziwe loze dla dzieciaczka czy to sie oplaca bo cena jest dosc spora:szok:polowa dobrego wózka :cool:bawic sie w takie rzeczy czy poprostu kupic najnormalniejsze łóżeczko a najwyzej pozniej sie wymieni...i jest dylemat..
Tu wynalazlam te same łożeczko tylko bez poscieli i materaca http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-140x70-kolory-darland-i1765654373.html

Ostatnia edycja:
reklama
Nie kupiłam jeszcze łóżeczka dla swojego Maluszka, ale zastanawiając się nad tym, jakie ma być, doszłam do wniosku, że panele zagłówkowe też muszą być ze szczebelków, a nie pełne. Fakt ten wynika z planowanego ustawienia łóżka w pokoju - chciałabym widzieć dziecko kiedy będe siedziała na sofie, czy od razu po wejściu do pokoju, a taki panel, jak w łóżeczku nad którym się zastanawiasz, uniemożliwi to. Pomyśl więc o łóżeczku również pod tym kątem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry