Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
phelania lozeczko jest genialne, tylko fakt drogie ale jak pomyslec ze za jakies 2 lata bedzie znowu trzeba kupic nowe to mysle ze warto, ale ja osobiscie bym kupila bez tych dodatków
Violett- myslalam oczywiscie bez tych dodatkow hehe lubie proste rzeczy wiec napewno baldahimki itp odpadaja;-)chyba zaczne sie rozgladac nad materackiem i kolderka do niegodzieki kochana Mła-napewno bede miala na wzgledzie twoja podpowiedz:-)ale chociaz wiem czego szukac.
HIT sosnowe LOZECZKO 4 KOLORY tymon mis + MATERAC (1744040465) - Aukcje internetowe Allegro my mamy takie lozeczko dla Mariki tylko z innym motywem.. Na poczatku tez myslalam ze bedzie przeszkadzalo mi to ze jest czesciowo zabudowane ale teraz jest ok. Wiec mysle ze to ze akurat te boki sa zabudowane to nie jest duzy problem. Lózeczko mozna postaawic inaczej i problem sie rozwiazuje
Phelania u nas są bardzo modne i dośc często spotykane takie łóżeczka.Ja gdybym miała miejsce to zapewne też kupiłabym takie łóżeczkno rośnie wraz z dzieckiem
Anineczka - do zagospodarowania mam 10m pokoju dla Alanka,wiec wydaje mi sie ze jak najbardziej te lóżeczko +komodka i to wszystko.Chyba ze cos mi jeszcze przyjdzie do glowy---zapewne jak zaczne kupowac ciuszki dla niunia to bedzie wiecej tych komódek hihihihi
Cudne jest, ale chyba rzeczywiście coś musi być na rzeczy z chłonnością (czy raczej jej brakiem) skoro nazywają to okryciem a nie ręcznikiem. Ale i tak wygląda tak, że chciałoby się je kupić mimo wszystko
ten otulaczek to jest bardziej dla maluszkow na plaze...ze jak po kapieli mu zimno to sie okrywanajlepiej frottee
ja łóżeczko mam sosnowe za 98 zli nic sie z nim nie dzieje..
co do materaca polecam gryka pianka kokos...
zeby byl z obu stron twardy a nie tylko z jednej pianka...bo na piance raczekj nie bardzo zeby spalo...
reczik kupilam hm akurat aleon jest cos w tym stylu