reklama

Robimy zakupy dla maluszka

phelania lozeczko jest genialne, tylko fakt drogie ale jak pomyslec ze za jakies 2 lata bedzie znowu trzeba kupic nowe to mysle ze warto, ale ja osobiscie bym kupila bez tych dodatków :)

reklama
Violett- myslalam oczywiscie bez tych dodatkow:) hehe lubie proste rzeczy wiec napewno baldahimki itp odpadaja;-)chyba zaczne sie rozgladac nad materackiem i kolderka do niego:tak:dzieki kochana
Mła-napewno bede miala na wzgledzie twoja podpowiedz:-)ale chociaz wiem czego szukac.

Anineczka - do zagospodarowania mam 10m pokoju dla Alanka,wiec wydaje mi sie ze jak najbardziej te lóżeczko +komodka i to wszystko.Chyba ze cos mi jeszcze przyjdzie do glowy---zapewne jak zaczne kupowac ciuszki dla niunia to bedzie wiecej tych komódek hihihihi

Cudne jest, ale chyba rzeczywiście coś musi być na rzeczy z chłonnością (czy raczej jej brakiem) skoro nazywają to okryciem a nie ręcznikiem. Ale i tak wygląda tak, że chciałoby się je kupić mimo wszystko :)

Ostatnia edycja:
reklama
ten otulaczek to jest bardziej dla maluszkow na plaze...ze jak po kapieli mu zimno to sie okrywa:):)najlepiej frottee

ja łóżeczko mam sosnowe za 98 zl:)i nic sie z nim nie dzieje..
co do materaca polecam gryka pianka kokos...
zeby byl z obu stron twardy a nie tylko z jednej pianka...bo na piance raczekj nie bardzo zeby spalo...

reczik kupilam hm akurat aleon jest cos w tym stylu

BABY ONO - ręcznik kąpielowy 140 x 70 cm (1743913721) - Aukcje internetowe Allegro

i z kapturkiem
Okrycie Kąpielowe Ręcznik Z kapturkiem kapturem (1763914202) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry