reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Zastanawiam się co do ochraniacza na szczebelki w łóżeczku czy kupować na całą długość łóżeczka czy wybrać zestaw pościeli z ochraniaczem do połowy łóżeczka. Może któraś z Was mi doradzi który wybrać.

reklama
dziewczyny polecam zajrzeć do Tesco.
wczoraj wieczorem byłam na małych zakupach z moim M i zrobiłam pierwsze zakupy dla Aleksego :-)
zupełnie nieplanowane ale cena mnie skusiła. OBNIŻKA 75%
zdjęcia dodam jutra jak będę mieć więcej siły ale już teraz się pochwalę co kupiłam (trochę dziwnej strony zaczęłam wyprawkę ale CENA mnie powaliła)
- śpiworek żółty z motywem żyrafki i małpki cena 22,90zł (zamiast 90zł)
- kocyk polarkowy z motywem misia i do tego grzechotka wymairy 70x120cm cena 11,49zł
- 2x kocyk polarkowy 100x155cm biały cena 8,49zł
- karuzela z pozytywką cena 29,99 zł (zamiast 129,99zł )
- karuzela z pozytywką cena 19,99zł (zamiast 79,99zł)

były jeszcze inne kocyki, detektory płaczu, nocniki i wszystko w extra niskich cenach!! więc nie mogłam sobie odmówić!!

niestety nakręcana, myślałam o takiej na pilota ale wzięłam te 2. w sumie to będę miała je jakby co komu sprezentować, bo moje 2 koleżanki spodziewają się córeczek wcześniej niż ja :-D a jakby co to też będę mogła odsprzedać. opcji jest kilka :)

reklama
cena zdecydowanie za wysoka, dokładam parę złotych i mam za to już łóżeczko.
a myślę, że ta karuzela to i tak chwilowy kaprys, wolałabym jednak żeby Junior zasypiał sam, bez przyzwyczajania go do melodyjek.
a zawsze pozostaje przecież jakieś małe granie- wieża hifi i płyta CD z odpowiednią muzyczka :-D

a pieniądze wolę wydać na jakąś matę edukacyjną fisher price!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry