reklama

Robimy zakupy dla maluszka

majeczko tą 170cm to pewnie mogłabym się obwiązac ze 3 razy w pasie :-D
One raczej nadają się do spania dla mam z poduszką między nogami.
Ta,którą pokazałaś jakaś krótka,nie wiem,nigdy takiej nie miałam.
Ja mam taką,nie wiem ile ma cm...zaraz zmierzę,ale jak na razie używam jej do spania,a później będzie do karmienia :tak:
NURSING PILLOW – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

edit.moja ma 110cm...też nie mała :blink::shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wypowiedzcie się na temat rogali - poduszek do karmienia.
Czy lepsze są takie krótsze Poduszka do karmienia miękka mała ROGAL Ty i My (1758019182) - Aukcje internetowe Allegro czy te które są dluższe - niektóre mają 170cm!:szok::-D
Przy pierwszym dziecku bardzo się omęczyłam z karmieniem trzymajac małego na zwykłej podusi-może tak było by lżej-poza tym chyba taką małą poduszkę można zabrać też do szpitala. Czekam tu na wasze opinie i doświadczenie:tak:Dzięki

Ja tez nad taka mysle...przy Patryku przez to karmilam go na lezaco bo mi bylo najwygodniej,ale teraz moze sie skusze:):)

No mnie kusi ta poduszka do karmienia... :) może ją zakupię, a jak na razie dziś skusiła mnie przecena w sklepie: body z długim rękawkiem 3zł, skarpetki 0-3m 2zł :) Auchan 100% bawełna
Zdjęcie0511.jpg

Skarpetki dorwałam ostatnie różowe, niebieskich było więcej ;) co może świadczyć o tym, że dziewczynek więcej się ostatnio rodzi ;p a co do tych zatrzasków, to też zastanawiałam się, czy wytrzymają ciągłe zmiany pampersiaków, ale tkanina wg mnie fajna, miła itd, no i bawełna :) kurcze gdyby mi siostra zdradziłą co naszykowała do paczki, to wiedziałabym co kupić jeszcze, a tak wiem tylko tyle, że kosmetyki, rożek, kocyk i łóżeczko z pościelą...

A ja dzisiaj byłam wraz z moim M na zakupkach i M postanowił kupić Maleństwu kocyk taki sliczny milusi oczywiście w kolorze niebieskim jak większość naszych zbiorów dla Maluszka bo mój K się uparł że kupujemy w kierunku chłopca bo będzie chłopiec ale ja i tak się staram kupując dobierać takie ciuszki żeby i pasowały na dziewczynkę w razie co =) a ja kupiłam sześciopak skarpetusi jutro wrzucę foteczki =)

dagne śliczne skarpetusie i bodziaki =)

Co do huśtawki to ja uważam że za tą cenę co napisałaś jest warto bo stoją o wiele drożej a jest bardzo ładna =)

A co do krzesełka uczydełka to jeżeli bardziej Ci będzie przydatne niż ta karuzela to jeśli masz taką okazję to zamień =)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry