ja sie zgadzam w 100%, ze ochraniacz dla kilkumiesięcznego (8-9miesiecy) dziecka które wędruje w nocy po całym łózeczku to tylko na całosc...dla Blażeja miałam ten na pół łózeczka, ale teraz bede zdecydowanie kupować na całosc, tak jak asko napisała unikniemy guzów na glowie

Dla maluszka ochraniacz nawet nie jest potrzebny, bo takie maleństwo leży w jednym miejscu,to raczej rzecz dla dziecka, które juz sie przewraca z boku na bok i zaczyna wędrować po łóżeczku
a u nas karuzela została olana całkowicie...może drugi dzieć będzie sie bardziej interesował, więc kupię mu jakąs, żeby mu nie odbierać tej przyjemności, bo nie jest powiedziane, że skoro Błażej karuzelę nad łóżeczkiem miał w poważaniu, to drugi syn równiez
tez myślę nad jakoś z fisher price...mamy w domu chuśtawkę-leżaczek z serii AQUARIUM i chciałabym dokupic karuzele i matę do kompletu, ale nie wiem czy mi sie uda, bo to juz taka starsza seria, więc musze szukać
Zobacz załącznik 381134
BTW to by mi sie marzyły karuzele, bujaczki i maty z serii ZEN z Fisher Price, są piekne, ale cena również powala..no coż zostaniemy przy tym co juz mamy;-)
inka super promocje trafiłaś w Teskaczu, ja sie chyba też dzis wybiorę zajrzeć co by mozna było dokupić