reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
majeczko ta poduszka klin jest super, tez mam taką od Kamilka, on już jej nie uzywa, ale dla dzidzi będzie w sam raz, mały używał jej przez poonad 3 miesiace potem juz za bardzo się wiercił, ale faktycznie jest bardzo dobra dla dzieci i zalecana, mniejsze problemu z brzuszkiem, ulewaniem i mniejszy strach że dzidzia się moze zakrztusic, bardzo bezpieczne i komfortowe rozwiazanie, rowniez ja polecam.

majeczko ta poduszka klin jest super, tez mam taką od Kamilka, on już jej nie uzywa, ale dla dzidzi będzie w sam raz, mały używał jej przez poonad 3 miesiace potem juz za bardzo się wiercił, ale faktycznie jest bardzo dobra dla dzieci i zalecana, mniejsze problemu z brzuszkiem, ulewaniem i mniejszy strach że dzidzia się moze zakrztusic, bardzo bezpieczne i komfortowe rozwiazanie, rowniez ja polecam.

Zupełnie zapomniałam,że mielismy tę podusię-ale jak zastanawiałam się nad tą pościelą to przypomniało mi się o tej cudownej podusi-tak jak Ty byłam z niej bardzo zadowolona i masz racje profil tej podusi sprawia,że dziecko jest bezpieczne ze względu na brzuszek i postawę:-):tak:a i rodzic trzeba to powiedzieć też odczuwa komfort psychiczny:tak::-D Także tak jak mówisz podusia ta jest najlepszym rozwiazaniem w pierwszych miesiącach życia maleństwa:tak:Choć ja później przełożyłam ją do łóżeczka i slużyła małemu dopóki się nie wysłużyła;-)

mari88 rewelacyjne i jedne i drugie, choc ja już upatrzyłam sobie te z napisaem 50% mamy +50% taty= ja:) boskie z pewnoscią zamowie tylko mysle nad kolorem, ale ja juz upatrzyłam cały komplet u tego sprzedawcy, a cena bardzo fajna. wcale nei drozsze niz zwykłe komplety.

reklama
Ja właśnie zamówiłam kołderke i poduszkę KOLDERKA MEDICAL 90/120 +40/60 Antyalergiczna AMW (1740223728) - Aukcje internetowe Allegro \
Teraz szukam kocyka (narazie najbardziej spodobał mi się ten puszysty:) http://allegro.pl/kocyk-koc-z-aplikacja-puszysta-mikrofibra-7-wzorow-i1749274692.html i rożka. No i zastanawiam się jeszcze nad usztywnianym przewijakiem który można nałożyć na łóżeczko. Ja nie mam takiej komody gdzie mogłabym położyć i podparzyłam że są takie nakładane na łóżeczko. Przewijak na łóżeczko, usztywniany 70cm MILPOL (1760042967) - Aukcje internetowe Allegro Myślicie że warto ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry