kota-behemota
Q & H team
kupiłam właśnie na allegro łóżeczko dla maluszka razem z materacem gryka-kokos, o takie:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kota-behemota fajniutkie łóżeczko, już wyobrażam sobie jak będzie ślicznie wyglądać z pościelą :-)
Widzę dziewczyny, że zaczynacie robić większe i poważniejsze zakupy. Ja postanowiłam kupić wózek i łóżeczko w październiku, i teraz zastanawiam się czy to nie za późno...

Dzisiaj już nie mam siły, ale jutro porobię i wstawię zdjęcia
Dostaliśmy kocyk polarowy, komplet podusia+podkład (coś jak materacyk) z merynosów (jakieś owce australijskie??
) - przepiękny
Do tego jedna prababcia sama na drutach zrobiła sweterek dla Maluszka - taki bialutki, śliczny, aż się popłakałam ze wzruszenia... ;-) No i od mamci dostałam kilka pieluszek tetrowych i flanelowych 
A dodatkowo zaklepaliśmy też łóżeczko drewniane od innych znajomych razem z materacykiem antyalergicznym dla Brzdąca, odbieramy za 2 tygodnie :-) Ma jeden minus tylko - brak wyjmowanych szczebelków... Ale G. powiedział, że coś na to zaradzimy ;-) A wygląda tak: