reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Sergi musisz dołączyć do Pareting Club ja wysłałam formularz z gazetki "Bounty" od położnej i przysłali mi kartę z którą mam iść po zakup pieluszek i tam za każde 10 punktów dostaje się funta i ma się chyba zniżki na rzeczy dla dziecka ale i dla siebie na kosmetyki.
Karta wygląda tak:

IMG_1697.JPGIMG_1696.jpg

Nie wiem czy dokładnie zrozumiałam z tymi punktami bo mój ang jest średni ale wiem że dostanę fajną torbę =)

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie tak myślałam że to byłaś Ty asko ale nie byłam pewna bo mnie to już skleroza dopada :-)

Teraz tak patrzyłam na mój wózeczek który kupujemy i po stwierdzeniu że jak dziecko zapakuję w kombinezonik i przykryje polarkowym kocykiem i pozapinam w tym wózku to na pewno nie zmarznie :-)

w

Znalazłam wreszcie łóżeczka, które mi się podobają! Zakochałam się w tych mebelkach! Niestety problem w tym, że nie sprzedają ich ani indywidualnie, ani tymbardziej przez internet. Szukam produktów tej firmy (Jardrew) w sieci, ale najwyraźniej popularne są nie te modele, którymi ja się zachwyciłam - czyli Kacper, Wojtek i WojtekIII.
Jeśli któraś z Was jest jeszcze na etapie wyboru łóżeczka, podaję link do strony producenta (małopolskie). Mają też wiele hurtowni współpracujących, choć kiedy tam zadzwoniłam okazało się, że w mojej okolicy niezupełnie :(

Lozka

Uhm, ja też widziałam łóżeczka tej firmy na allegro, ale akurta nie te modele i nie te kolory. Łóżeczko Tymon jest wszędzie, bo dostało jakąś nagrodę itd., jest bardzo popularne (wg handlowca, z którym rozmawiałam), ale ja akurat upodobałam sobie modele mniej popularne (nie zdziwiłabym się, gdyby były droższe), a tych akurat nikt nie wystawia :(
Ale dzięki, że się pofatygowałaś Asienka :)

Zapomniałam dodać, że producent oferuje możliwość wykonania każdego łóżeczka z opuszczanym bokiem. Mebelki sprzedawane na allegro są standardowe, tzn. z wyjmowanymi szczebelkami.

Kota, Aga posciel piekna:)
My teraz tez kupilismy posciel jasna, a dla Mariczki mamy jedna tez jasna i jestem bardzo zadowolona :)

Cd poscieli do wozka to ja nie mialam przy Marice i teraz tez nie bede kupowala, Kladlam polarkowy kocyk na spod, Mariczke w kombinezonie, przykrywalam kocykiem i zakladalam obudowe wozka :)

Freiya nie wiem czy zagladalam na watek zakupowy,ale ja sprzedaje tam kombinezonik po Mariczce, rozowy, ja bylam z niego mega zadowolona, bo jest naprawde cieplutki.
Kota ja rozki mialam 3. Sama kupilam 2, i jeden dostalam. Ale powiem szczerze ze mi sie przydaly wszystkie :) Tym bardziej ze ja pralam rozek co 3-4 dni wiec jak wypralam jednej to mialam drugi:) Ale to tez kwestia osobista, ja na poczatku lubilam miec Mariczke w rozku bo poprostu czulam sie pewniej, za to moj P nie cierpial rozka :) Wiec tak jak mowie to kwestia osobista, zawsze mozna dokupic rozek jak dzidzi sie urodzi :)

reklama
Violett, Asko, dzieki za opisy Waszych rożkowych i wózkowych doświadczeń :** te rożki są takie śliczne, że chętnie bym jeszcze jeden kupiła :-)
pościel do wózka na pewno odpuszczam, będzie kocyk, śpiworek i obudowa gondoli :tak:

Do góry