Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja kupiłam niedawno łóżeczko wraz z pościelą. Pościel jest zwykła, flanelowa. Póki co przy niej zostanę. Materac mam z wkładem przeciwko odparzaniu pupci
A te pieluszki tetrowe to gdzie można kupić ?
Tak mi powiedziała Pani, od której kupowałam. Ten materac ma jakieś takie kulki w środku ... hhhmmm nie wiem o co chodzi ale teściowa powiedziała, że faktycznie z tym odparzaniem pupki w łóżeczku to dobra sprawa ....
Wiec sama nie wiem. Ważne, że co do łóżeczka mam wszystko oprócz kołderki
Monisiap5 ja kupilam pościel firmy Remi. Na allegro sa i na fb mają stronę. Za zestaw z wypełnieniem i poduszka dk wozka baldahimem stelazem i przybornikiem na łóżko zapłaciłam 180 zl. Jakosc bawełny bajka!
Bardzo! Jakość tak jak pościel np. Kieczmarski. Zdecydowanie polecam. Tyle ze oni mają podział na standard Lux i Premium Premium wypada drogo bo około 259 zl a bawełna jest podobno dobra Ale szytywna. Ja mam Lux i jestem mega zadowolona. Zdecydowałam się na miętowe króliczki i są bajeczne