Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie jestem nadzwyczajnie sentymentalna i nie lubię gratów, ale mamy otrzymane w prezencie sukienki-rekodzielo (wydaje mi się, że grubo ponad to wątkowe 180 zł są warte) i je zostawiam, bo to perełki z historią o osobie, która je zrobiła i podarowała.Ja bym dałana chrzest tez kupowalam dzieciom drogie ciuszki i schowalam je na pamiątkę
kazdy ma inne podejscie
jesli Cie stac i masz ochotę, prosze bardzo. Mozecie się śmiać, ale ja faktyczbie chce pare perelek ciuszkow zostawic dla moich dzieci i wnukow w przyszłości
![]()
Ja jestem strasznie sentymentalna. Zbieram swieczki z urodzin, kartki , zdjecia , wyniki itd. Jezeli chodzi o ciuszki to zostawilam najladniejsze najmniejsze co mi sie podobaja, ale yez po to, zeby moja córka albo synowa za 20, 30 lat mogly zobaczyc jak kiedys ubierano dzieciJa nie jestem nadzwyczajnie sentymentalna i nie lubię gratów, ale mamy otrzymane w prezencie sukienki-rekodzielo (wydaje mi się, że grubo ponad to wątkowe 180 zł są warte) i je zostawiam, bo to perełki z historią o osobie, która je zrobiła i podarowała.
Natomiast byłam w Smyku i małym sklepiku dziecięcym (nie butiku exclusive tylko bardziej mali polscy producenci plus Aliexpress). Sukienki takie typowe eleganckie były od 140 w górę. Wiem, że np. w coccodrillo sa drozsze. Jak ktoś nie ma czasu na poszukiwania i ma wolne na ten cel pieniądze, to takie kupuje, bo takie są w sklepach. Słabo, jeśli ten temat jest powodem jakiejś kłótni w rodzinie albo obgadywania...