reklama

Roczkowe Prezenty

reklama
Super:-)

A my znaleźliśmy jeszcze super sklepik z balonikami i innymi drobiazgami, które przydadzą się do przystrojenia domu na pierwsze urodzinki Krystianka GoDan

Dziewczyny, a jak Wy wyobrażacie sobie przyjęcie naszych pociech?;-)

ja myślę o jakichś balonikach, serpentynach. robimy w domu, bo w knajpie to raczje nie.

tort jakiś fajny muszę wymyślić i 1 kupic :-)

ale po dzisiejszej awanturze z K nie mam na nic ochoty.

U nas mamy dylemat kiedy roczek wyprawic, Maja świętuje w środę więc nie bardzo dzień imprezowy, chyba w trójkę ten dzień spędzimy. A właściwa imprezka w sobotę się odbędzie tylko. 17 są imieniny Zbigniewa(czyli dziadka) a wszystkich ciotek i pociotek do nas do domu nie chcę zapraszać, wolałabym imprezę w węższym gronie rodzinnym i nie wsólną z imieninami, bo w końcu to są Majki pierwsze urodzinki.

O wystroju nie myślałam jeszcze, ale chyba balony i serpentyny. Dla dorosłych czapeczki na głowy. Tort wiem w jakiej cukierni zamówie specjalny z serii dziecięcej :)
Tylko mam dylemat czy ma być to Maja czy Krówka :) a może tort o kształcie sera żółtego.

Asioczek: świeetne te torty. króka mi sie strasznie podoba,a co do Mai - pszczółka pewnie ciągnie do imienniczki :-)

my dzieciową chyba zrobimy imprezę 17, a 24 dla funkcyjnych i babci Wiesi. Titek ma urodziny w czwartek - na ten dzień mamy oboje zaklepane urlopy i coś będziemy kombinować - na pewno wybędziemy z domku.

reklama
nam pierwsze urodzinki w sobote przypadaja wiec pasuje
asioczek swietna ta krowka ale z kolei maja to imienniczka coreczki,hmmmmmmmm a tez w ksztalcie sera widzialam tez fajowy

bedzie pelno balonikow i nie wiem co jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry