• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolu właśnie śpi :sorry: ale dzisiejsza noc już spokojniejsza, tylko bleszczy w nocy, dostanie cyca i zasypia... :no: ja już bluzki nie zapinam, tylko szybko ciało przykrywam, bo jak tylko rączką dotknie ciała, zaraz musi być cyc... :eek: skąd w tej głowie takie pomysły, to ja nie wiem :confused2:

reklama
Komisy są:)
Jutro się przejadę o ile zdążę bo znajomi na Fb oszaleli i piszą z pytaniami ile chcę.

just czyli duzo cierpliwosci zycze i oby wczorajsza noc byla tylko jednorazowym incydentem i Remis spowrotem zrobil sie ,,normalny".moc buziaczkow dla pieknookiego

made patrz to calkiem tak jak ja:-)
nie moge sie ruszyc, zjadlam obiad , potem dwa kawalki tortu bezowego ze smietana i malinami, a po godzinie 2 banany i jeszcze tego tortu.przejadlam sie

Just...toż to normalne męskie zachowanie...kawałek ciała kobiecego i pełnia szczęścia:)

Wiola Ty wiesz coś o ciężkich nockach :sorry: nie muszę niczego Tobie tłumaczyć ;-) mam nadzieję, że drugi maluszek będzie już spokojniejszy, a Ty bogatsza o wiedzę, jak było z Iwusią, poradzisz sobie koncertowo :-)

karola :-D:-D:-D już taki mały kuma takie rzeczy???

just i sie zarumienilam:-)/ a tak na serio mysle ze kazde dziecko jest inne i ma swoje indywidualne potrzeby ( poza tymi podstawowymi oczywiscie) i tak jak Iwa mnie bradzo duzo nauczyla to mysle ze drugi maluszek tez da nam szkole zycia i nauczy czegos nowego. a czy bedzie spokojny?hmmmm raczej nie ma za kim byc:-)

Olivka - trochę ubranek się nazbierało jednak dla maluchów :)
Wsadziłam jeszcze kilka par spodni po mnie, to dla tej szczupłej ;)) jeszcze wygoniłam
Szanownego do piwnicy po buty :)) a i kurtka też się znalazła....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry