• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hehe ja to samo , ale sie nie moge powstrzymac .. wsumie powstrzymuje sie , ale ledwo ledwo ;)))
mam wymowke w postaci rodzinki daleko i jednej i drugiej wiec sobie chociaz foty obejrza :)

Asionek - a to bardzo dobra wymówka jest! :laugh2::rofl2:

Mademoiselle - a zrobię fotki, czemu nie, ale przyznam, że nic tam za bardzo nie ma do oglądania, bo to małe miasteczko i największą atrakcją jest olbrzymie centrum handlowe. :zawstydzona/y::rofl2:

Oki, to już zmykam serio serio. Zasiedzieliśmy się przed TV. :-)
Dobrej nocki wszystkim!

hejka

mleduje tylko ze u na sok, skoncyzlo sie na strachu o filutka. Zwymiotowal wczoraj 2 razy, koniec o 14h30 i od tamtej pory spokoj. Kontrola dzis na wszelki wypadek w szpitalu i jets ok :) Je ladnie i pije, nie zwraca, nie kupkuje na miekko wiec nie ma powodow do odwodnienia :) spokojny i grzeczniutki, z brzuszkiem wszystko oki :) oby juz tak zostalo :)

mary : hej :) fajnie, ze milo wam dzien minal :) jak jets centrum handlowe u was to jets wszystko co byc powinno ;)
a co u wa slekarze mowia co do wzbogacania diety? u nas karza czekac do 6 m-ca, ze zbyt wczesne podawanie roznych smakolykow przyczynia sie do czestych alergii. Wiem ze w Pl daje sie duzo wczesniej kaszki owoce i inne. Jak z tym u was jest ?

just : takie serduszka jak pokazalas robi moja tesciowa :) i wiele innych "wyszywanek dzierganek" :)
a co do marinero to zamowilam dzis przez web kaloszki dla L. przyjda pewnie dopiero za 3-4 tyg. ale jak juz je bede miec to pokaze :) jest na co popaczec :)

kolorowych babeczki !!!!

just : takie serduszka jak pokazalas robi moja tesciowa :) i wiele innych "wyszywanek dzierganek" :)
a co do marinero to zamowilam dzis przez web kaloszki dla L. przyjda pewnie dopiero za 3-4 tyg. ale jak juz je bede miec to pokaze :) jest na co popaczec :)

:szok: sama dzierga :szok: o matko!!! :szok: musisz dobrze żyć z teściową, bo może będę kiedyś potrzebowała :-D

Olivka!!! Mi o te natręctwa chodziło...o to Twoje sprzuntanie dzisiejsze :-))
Gdzie jesteś?

Bogusiu -
najważniejsze żeby to ładnie połączyć :tak:

jos - oj nie zazdroszczę stresu jaki zapewne Ci towarzyszył...ale najważniejsze, że już
wszystko dobrze z chłopakami. Buziaki :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry