• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czyżbym była pierwsza?:)
Witam się poniedziałkowo:)) I przy kawce z wafelkiem nawet:)
I do tego całkiem wyspana:) Przez weekend udało mi się "podtresować" moje małe:) Śpi do 5.30 i ma tylko 2 drzemki o 9 i 13-14. Mam nadzieję że tym razem niania utrzyma moją ciężką pracę - polegająca na chodzeniu w goście tudzież zapraszaniu ich do nas w porach w których mała nie powinna spać:) Nawet zapominała marudzić:) Zobaczymy jak dziś...

A i wczoraj moje dziecię oświadczyło mi bardzo dobitnie - najpierw krzyczeniem na mnie a potem ostentacyjnym wypychaniem - że mama w wannie przeszkadza... zajmuję za dużo miejsca i małe nie może pełzać po wannie... Zostałam więc zmuszona do wyjścia i asekurowania z zewnątrz... Zaprotestował mój kręgosłup ale cóż...

miłego dnia:)

Witam się i spadam od razu do Szwecji na zakupy!
Będę potem.

hejka

mleduje tylko ze u na sok, skoncyzlo sie na strachu o filutka. Zwymiotowal wczoraj 2 razy, koniec o 14h30 i od tamtej pory spokoj. Kontrola dzis na wszelki wypadek w szpitalu i jets ok :) Je ladnie i pije, nie zwraca, nie kupkuje na miekko wiec nie ma powodow do odwodnienia :) spokojny i grzeczniutki, z brzuszkiem wszystko oki :) oby juz tak zostalo :)

mary : hej :) fajnie, ze milo wam dzien minal :) jak jets centrum handlowe u was to jets wszystko co byc powinno ;)
a co u wa slekarze mowia co do wzbogacania diety? u nas karza czekac do 6 m-ca, ze zbyt wczesne podawanie roznych smakolykow przyczynia sie do czestych alergii. Wiem ze w Pl daje sie duzo wczesniej kaszki owoce i inne. Jak z tym u was jest ?

Jos - zdróweczka, kochana! Oby już nic się Was nie czepiało! :-* U nas generalnie jest prawie wszystko, ale często brakuje takich pożytecznych rzeczy. Ale dla dzieci to co niezbędne, jest. :happy2: Ale więcej oczywiście w Szwecji, dlatego tam robimy zakupy. ;-) A co do wzbogacania diety maluszka, to nam mówią, by wstrzymać się do 4 m-ca, ale nasi znajomi np. dali troszkę jabluszka już 3,5 mies. synkowi. :tak:

reklama
poczytalam i...nic madrego no napisania nie mam...

aha jos super ze z malym juz dobrze.

a ja dzis super wyspana, Iwa spala , ja tylko raz wstalam siusiu - super nocka:-)
wczoraj sie odezwalam , potem pojechalismy na kolacje do tesciow , co dziwne juz dalam rade jesc :-) a potem Lukasza koledzy ze szkoly do nas przyjechali, tego jednogo 6 lat nie widzielismy.

co u was kochane? jak nocki?
Monia gratuluje udanego wekendu i oby juz tak zostalo
a co do ogolnie rozprzestrzeniajacej sie choroby- sprzatania, mnie nie dopadla:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry