• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek jak skończysz pucowac u siebie to zapraszam do mnie:))
Zaczęłam co nieco w sobotę co by przed niania nie było głupio brudem zarastać... ale na kuchni i łazience stanęłam
... Pokoje mi zostały...

Libby to ja ci mogę powiedzieć co to to zdechłe i jak to tam:))
Świeże to takie co docierają gdzie trzeba świeżutkie zaraz po czynnościach odbytych w celu zrobienia potomka. Zdechłe to takie co się zgubiły po drodze i docierają po jakimś czasie:)) I jak te zdechłe trafią na jajeczko to podobno dziewczę sie udaje:))
U nas się sprawdziło:))

reklama
Zrobiłam obiad.

Teraz lecę po zwolnienie i zawieźć je do pracy.

Koleżanki trzymajcie za nas kciuki o 15. Jak wrócimy dam znać o co cho :tak:

Buziaki :-)

Rurka, Wiola dostaniecie po pupie za te przepiękne zdjęcia.... Ale mi się tęsknota za Brzusiem pojawiła.... :zawstydzona/y:

Wiolka jaka Iwcia elegancka :tak: Śliczna dziewczynka, mała elegantka :tak:
Libby trzymam kciuki za rozprawę &&&&&
Rureczka za Wasze Sprawy też trzymam &&& :tak:

Pok, Kuotek, Karolcia, Just, Jos, Mary, Paulinka, Made, Młodamamusia i cała reszta Bandy, gdzie jesteście?? :-)

MONIA dzięki za tak obrazowo dogłębny opis! :-D Ja to z tych mało kumatych :-D:-D hehehe

Lecę po świstek na ładnie brzmiący "fundusz reprezentacyjny" i odebrać służbowe autko... :-):-):-):-):-) potem do domciu

papa

Monia a jakoś leci, właściwie na razie spokojnie i zbyt wiele się nie dzieje - ot, etat kury domowej ;-) Gabrysia rośnie zdrowo i co raz większa z niej gaduła i śmieszka :tak: :-) A no i w sumie z nowinek to powiem jeszcze, że w kwietniu wychodzę za mąż ;-)

A co u Ciebie słychać? :-) Wszystko w porządku? Widzę, że dzisiaj macie z M. małe święto - 6,5 roku od ślubu :-) Gratuluję :-)

Sergi dzięki:) Nawet nie zauważyłam że to 6 i pół roku już...
U nas dobrze... Mała rośnie zdrowo na szczęście i bez większych problemów:) Gaduła straszna a ostatnio kłócić się już nauczyła:)) Rozumie co to znaczy nie i strasznie jej się to słowo w naszych ustach nie podoba, za to sama ciągle powtarza "nie":))
Ja wróciłam do pracy, mała z nianią i jakoś dajemy radę:))
Właśnie próbuję ułożyć małej jakiś jadłospis na tydzień...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry