• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Łoooojjjjj.... a niech to tylko made zobaczy !! :-):-):-)

Brzuszki porządne !! :-p:tak::tak::-D:-D:-D Dzieci przeurokliwe !! :szok::tak::tak::-):-):-)

Kocur się szeroko uśmiecha do fotek :)))))))))))))))))))))))))))))))))) i idzie ogarniać dalej - ale tym razem będzie częściej podglądał co i jak

reklama
CAROLA panorama firm. A po papiery sama niestety musisz.
Jeśli ona ma pełną odpowiedzialność- ona poniesie ewentualne koszty typu kara z US.. jeśli nie- jak najszybciej napisz odręcznie tzw. czynny żal... Po prostu piszesz " wyrażam czynny żal z powodu niedotrzymania terminu oddania rocznego spisu z natury"... bla, bla, bla..."powodem tego było" i opisujesz sytuację. Skarbówka nie lubi tego, bo nie może wprowadzić dalszej procedury, czyli kar. A tak masz podkładkę, że "coś tam" się zdarzyło a oni wiedzą co i idą na rękę.
Kara podobno od 5tysi, więc nie ma nad czym się zastanawiać.

zaraz reszcie odpiszę- work!!!

rureczko nie wybralismy jeszcze, zapewne bedzie tak jak z Iwa ze jak urodze i bedziemy mieli 100% pewnosc jaka jest plec dziecka to bedziemy sie wtedy zastanawiac.

Paulina twoje dzieciaczki cudne jak zawsze.:tak:

kocie przestan, ile mozna ogarniac?:-)

Wiolu bardzo słusznie :))

Paulina dzieci cudowne! jak zawsze:sorry2:

Od godziny się zbieram, żeby obiad zrobić i wstać od kompa nie mogę :szok: dzisiaj mielone, ziemniaczki i sałata ze śmietaną ;-)

Właśnie do niej zadzwoniłam po papiery i powiedziała, że zrobi za mnie, sama z siebie, prosiła tylko o papiery:)))

Od godziny się zbieram, żeby obiad zrobić i wstać od kompa nie mogę :szok: dzisiaj mielone, ziemniaczki i sałata ze śmietaną ;-)

mniam!

Karola - ja widze, ze ciagle sie moj post nie moze zdecydowac, zeby skomentowac link, ktory dla mnei wstawilas. to ja juz nie wiem czy probowac czy nie :confused:
juz widac, ze ze mna zle? :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry