• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rurka brzusiu śliczniutki:))

Libby a jak się straszy listonosza?? Bo ja mam takiego co żadnej paczki na 4 piętro nie chce wnieść tylko awizo do skrzynki wrzuca... Może by pomogło....

I też przyłączam się do życzenia powodzenia na rozprawach. Nigdy nie miałam wątpliwej przyjemności i mam nadzieję że mnie ominie.
U nas śnieżyca...

Monia mój listonosz był tak leniwy, że nawet jak do nas do domu domofonem zadzwonił, żeby drzwi wejściowe do klatki otworzyć to zostawiał awizo, bo mu chyba na 3 piętro za wysoko i raz, drugi piąty zadzwoniłam ze skargą na pocztę i się skończyło :)))

probowalam przeczytac to, co w weekend naprodukowałyście ale bym tu dotarła za godzinę a tęsknię!!!
byismy wczoraj w Martigny ogladac Bernardyny. dwa miesiace temu urodzily sie 3 szczeniaki slodkie i podgladamy je na kamerce internetowej. wracajac jechalismy w strasznym korku razem z ludzmi wracajacymi z nart.. potwornie to bylo meczace.
tabletki mi pomagaja, choc staram sie za czesto nie brac i jest coraz lepiej.

edit:
pol posta sie nie pojawilo!

Libby - powodzenia na rozprawie!

Karola - za Ciebie, a wlasciwie za Olivke, tez kciuki sciskam! Choć powiem szczerze, że współczuje sędziom, którzy muszą takie sprawy rozpatrywać. Sądy rodzinne to musi być katorga.
a co do tego linku dla mnie :) Jak ciążw wpływa na m

Ostatnia edycja:
Rurka to Twój lepszy:) Ale temu mojemu żeby było lepiej to rodzice dają mu zawsze kilka zł jak babci rentę na 4 piętro wniesie - za paczki nic nei dają więc pewnie dlatego nie wnosi leniuch jeden (bo ja pisze o tym u rodziców bo do nich paczki zamawiam, swojego przypisanego do obecnego mieszkania na oczy nie widziałam)

Pok super że lepiej:)

rurka z zazdrosci tez wkleje zdjecia :-D

Załączniki

• DSCN5900.jpg
    DSCN5900.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN5901.jpg
    DSCN5901.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCN5902.jpg
    DSCN5902.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCN5903.jpg
    DSCN5903.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN5904.jpg
    DSCN5904.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCN5899.jpg
    DSCN5899.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 32
Jeju, nie jestem na bieżąco. Dziękuję za dobre słowa :tak:

RURECZKO tylko się cieszyć, że Zuza ma tak dorodny apartament :-) Piękny brzuś.

Oliwkę na pewno możesz "odliczyć", kwestia paragrafu- dobra księgowa powinna pomóc, CAROLU

PAULA nie wydurniaj się. Ja Cię tylko proszę... Na razie proszę :-)

MONIA listonosza naszego wprawdzie nie widziałam nigdy- taki nierób. CAROLA i WIOLA mają jakieś doświadczenia w tej sprawie.

Pochwalę się, że kupiłam tiul przez internet na allegro :tak: tak, tak...! Dziękuję, dziękuję, dziękuję!! :-D Autografy przez telefon hahah (moja sis tak mówi)

POK cieszę się, ze lepiej :-)

WIOLU Iwcia to niepoprawna elegantka!! Pięknie ją ubierasz. A jakie ma kucyki...fiu...fiu.. ;-)
Apartament równie przestronny, a jak lokator będzie miał na imię? A może już je ma?

Ja też chcę brzusia...

Ostatnia edycja:
Monia oj mieliśmy z nim przeboje. Teraz mamy dwóch: jeden rano z małymi przesyłkami a drugi wieczorem dużym samochodem z paczkami. A ostatnio się bardzo zdziwiłam, bo dostałam przesyłkę od naszej Just. Zaglądam do skrzynki a tam awizo, a na nim: "proszę odebrać przesyłkę od sąsiadów spod 1" :-D może on się mnie już boi? :-D:-D

Wiola nie ma co zazdrościć, piękny i zgrabny masz brzuszek:zawstydzona/y: a Iwa jaka elegantka:szok: nie dość że różowa sukieneczka to jeszcze torebka:szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
uuuu Libby kupuje przez internet;PPP a co mi zrobisz jak się nie posłucham???bo sama zaraz wybiorę kolor...mam mało Maciusiowych zdjęć i nie wiem jakiej kolorystyki się trzymać;))

oki automat żyje...teraz sama pościel

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry