• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie dziwię się wcale, CAROLA. U nas, porównując- to tylko kasa..

PAULA nie wiem od kogo mam tę informację (niesprawdzoną), ale podobno namaczanie w wodzie z octem pomaga pozbyć się zapachu...

Ostatnia edycja:
reklama
Wiola to muszę pójść do sąsiadki-cioci-mam wyjątkowo leniwego listonosza-zostawia pocztę u niej dla nas, mimo,że wie,że mam małe dzieci i jestem cały dzień w domu-zajeżdża tylko do mnie jak nie ma cioci i zostawia pocztę dla nas i dla niej;)...jego też udusić mam ochotę...

carola MASZ JESZCZE KAWAŁEK??? W nagrodę za odkurzenie tego metraża i usunięcie kocich rzygów ;)))) Czarny się ojadł nowego kwiata, a białej nie podeszła sucha karma.. Rozprawy eehhhh rozprawy - 10 lat mego życia, w tym karne... :sorry2: jak sobie wspomnę, to prawie mnie sentyment bierze :-p:baffled::baffled:

Karola...wiesz...mimo mojego wkurzania się ...ja jakoś dobroduszna jestem...ale jak tak jeszcze trochę będzie to nie wyrobię...

aha trzymam &&&&&&& za wszystkie rozprawy-mam nadzieję,że sprawiedliwość zwycięży... w końcu

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry