• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dobra sąsiadka pocztę przyniosła-Wiolu -wielkie dzięki-napisz mi na prv ile ci jeszcze kasy wiszę!!!!

Kocur ano kocur jeszcze nie kastrowany...kusi mnie żeby samej go... po tym co mi z pościelą zrobił

włączyłam pranie kołdry...najwyżej kupię rodzicom nowy automat...ale tym razem jakiś cichy;)))

gwiazdka wstała...bawi się kaczuchą od kąpieli...

u nas dziś piękna pogoda , więc po 13 dam małej obiad i znikamy na spacer!!!

reklama
Paulina mojemu tez sie nie chcialo do nas przychodzic, do tego stopnia ze nawet polecone zostawic potrafil u sasiadow(to zeszcze za czasow paniejskich bylo:-p).wystarczylo go postraszyc ze napisze skarge na niego(choc zapewne bym nigdy tego nie zrobila)i sie facet nawrocil:-)
Paulina co do kasy to bez przesady , moze jeszcze kiedys cos dla mojego synka znajdziesz w swoich zbiorach.
ja chyba tez dzis na spacer pojde , pieknie swieci slonce, wiosne czuje:-)

wciagnelo mnie allegro, ccc i deichmann szukam butow dla Iwy

Dziękuję WIOLU :-)

PAULA, CAROLA walczy o słuszniejszą sprawę. Przy takim porównaniu, to jednak tylko kasa.
On ma majątek po ciotkach porozpisywany (trudno udowodnić, że to jego), więc jak już, to w miesięcznych ratach, na miarę jego możliwości, po trochu będzie spłacał... Maćkowi na lokatę.

Dziwię się, że ja w miarę dobrze znoszę te cyrki, CAROLU.

Apropos donosów. Mam na głowie US z tytułu prowadzonej kiedyś działalności. Wiem kto doniósł- nie trudno zgadnąć :tak:. Jestem "czysta". A niech liczą te papierki. Mam nawet fv na 6 gwoździ do powieszenia ozdób świątecznych :-D Normalnie cuda, wianki :-D:rofl2::yes:

jezzu że ludziom chcę się donosy składać-miałam staż kiedyś w us i otwierałyśmy pocztę w sekretariacie z koleżanką...czasami padałyśmy jak się takich donosów naczytałyśmy...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry